Gå direkt till innehåll
Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Uddevalla

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Uddevalla

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Uddevalla torsdagen den 26 september. Det nya apoteket ligger strax utanför Uddevalla på handelsområdet Östra Torp och blir Kronans Droghandels 228:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Genom etableringen har Kronans Droghandel 39 apotek i Västra Götaland. På det nya apoteket kommer det finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö.

-  Kronans Droghandel kommer att få ett bra läge i Uddevalla Östra Torp som är enkelt att nå för kunderna. Vi kommer också ha attraktiva grannar i bland annat Ikea. Vi tror att det kommer att uppskattas, säger Lars Birkeland, VD på Kronans Droghandel.

-  På Kronans Droghandels apotek finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet, ger råd och information för att alla ska få bästa möjliga nytta av sina läkemedel. Jag är övertygad om att kunderna också kommer att uppskatta våra hälso- och egenvårdsprodukter för deras prisvärdhet och höga kvalitet.

Kronans Droghandel Östra Torp Uddevalla kommer att invigas den 26 september klockan 10 av regionchef Patrik Johansson och apotekschef Maria Högden.

Samtliga Kronans Droghandels apotek är godkända av Läkemedelsverket och får bära den nationella apotekssymbolen. Alla med MedMera-kort får återbäring på allt de handlar på Kronans Droghandels apotek, förutom varor som omfattas av högkostnadsskyddet.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett bra kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Kronans Droghandel har över 225 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Malmberget i norr och cirka 1300 anställda. 

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58