Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel öppnar i Kinna

Kronans Droghandel inviger ett nytt apotek i Kinna den 6 september. Det nya apoteket är centralt placerat och kommer ytterligare utöka apoteksservicen i Kinna. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som en av de främsta apoteksaktörerna i Sjuhäradsområdet och som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel fortsätter sin expansion och etablerar ett apotek i Kinna. Det nya apoteket kommer att ligga centralt med god tillgänglighet. Kronans Droghandel Kinna invigs klockan 10 den 6 september.

Genom vårt nya apotek i Kinna kommer vi kunna ge ännu bättre service till våra kunder. På Kronans Droghandels apotek träffar kunderna våra läkemedelsspecialister som ger råd och information för att alla ska få bästa möjliga nytta av sina läkemedel. Jag är övertygad om att kunderna också kommer att uppskatta våra hälso- och egenvårdsprodukter för deras höga kvalitet och pris, säger Lars Birkeland, VD på Kronans Droghandel.

Kronans Droghandel Kinna ligger på Boråsgatan 28.

Kronans Droghandel är sedan tidigare en av Sjuhäradsområdets främsta apoteksaktörer med apotek i Skene, Sätila, Viskafors, Borås/Allegatan och Boda. 

Samtliga Kronans Droghandels apotek är godkända av Läkemedelsverket och får bära den nationella apotekssymbolen. Alla med MedMera-kort får återbäring på allt de handlar på Kronans Droghandels apotek, förutom varor som omfattas av högkostnadsskyddet. Kronans Droghandel är till 20 procent ägt av KF och till 80 procent av Oriola-KD.

Länk: Här finns Kronans Droghandels apotek

För mer information, kontakta:
Patrik Johansson, regionchef Kronans Droghandel, 010 240 60 16
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda. Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 215 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58