Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel öppnar i Kristinehamn

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Kristinehamn den 12 oktober. Apoteket ligger i anslutning till Coop Forum och genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandels nya apotek i Kristinehamn ligger på Albinvägen 2, intill Coop Forum och har fyra anställda. Apotekschef är Annie Winkler. Kronans Droghandel är till 20 procent ägt av KF och flera av Kronans Droghandel etableras i coop-lägen. Det finns och kommer etableras många apotek i Kristinehamn.

- Vi tror ändå att vårt apotek har goda förutsättningar att klara konkurrensen eftersom vi etablerar oss i Coop Forum. Många handlar där och det blir enkelt att göra sina apoteksärenden när man ändå besöker stormarknaden, säger Jonas Levin, vd på Kronans Droghandel.

Kronans Droghandel kommer att ha öppet 10.00 - 18.00 vardagar och 10.00 - 14 lördagar.

Kronans Droghandel Kristinehamn invigs den 12 oktober klockan 10 av ordförande i PRO Kristinehamn Jan-Olof Johansson och affärsområdeschef Conny Mathiesen.

Samtliga Kronans Droghandels apotek är godkända av Läkemedelsverket och får bära den nationella apotekssymbolen. Alla med MedMera-kort får återbäring på allt de handlar på Kronans Droghandels apotek, förutom varor som omfattas av högkostnadsskyddet.

Länk: Här finns Kronans Droghandels apotek

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 200 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58