Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel öppnar i Norrköping

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Norrköping den 25oktober. Apoteket ligger i det lokala centrumet Skarphagen. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandels nya apotek i Norrköping ligger i Skarphagen, ett område med många enfamiljshus, men också mycket ungdomar. I det närliggande Skarptorp finns också vårdcentral och tandläkarmottagning.

Kronans Droghandel kommer att ha öppet 8.30-18.30 vardagar och 10-14 lördagar. 

- Kronans Droghandel Skarphagen ligger i ett läge där många kunder kommer att ha glädje av att hitta ett apotek. Det finns heller inte något annat närliggande apotek och jag är övertygad om att många i området kommer uppskatta den förbättrade apoteksservicen, säger Jonas Levin, vd Kronans Droghandel.

Kronans Droghandel Norrköping invigs den 25 oktober klockan 10 av vd Jonas Levin.

Samtliga Kronans Droghandels apotek är godkända av Läkemedelsverket och får bära den nationella apotekssymbolen. Alla med MedMera-kort får återbäring på allt de handlar på Kronans Droghandels apotek, förutom varor som omfattas av högkostnadsskyddet.

Länk: Här finns Kronans Droghandels apotek

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 200 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08