Gå direkt till innehåll
Årets Kronans Apotek Norra Backa Borlänge!
Årets Kronans Apotek Norra Backa Borlänge!

Pressmeddelande -

Norra Backa - Årets Kronans Apotek 2016

Kronans Apotek har utsett Norra Backa i Borlänge till Årets Apotek 2016 och Östra Torp i Uddevalla till Årets komet 2016.

I samband med Kronans Apoteks chefsträff i helgen delades två priser ut till apotek som utmärkt sig under 2016, Årets apotek och Årets komet.

Norra Backa i Borlänge utsågs till Årets Apotek 2016

- Årets apotek är ett apotek som jobbar med atmosfär, ordning och reda, kundbemötande och Kronans Apoteks värderingar, konstaterar Stig Tornell, VD på Kronans Apotek

- Det är ett duktigt gäng som jobbar mot samma mål, att vara det bästa apoteket i Sverige! Medarbetarnas kompetens används på bästa sätt och de har fullt kundfokus med målet 100% nöjda kunder. Apoteket har också snabbt anpassat sin tillgänglighet efter kundernas behov med nya öppettider och ytterligare en receptur. Arbetet har också gjort att de levererar långt över sin budget.

Vinnarna får förutom äran också prispengar att använda till rekreation för alla medarbetarna.

Östra Torp i Uddevalla utsågs till Årets Komet

- Medarbetarna i Östra Torp har visat att ingenting är omöjligt, säger Stig Tornell.

- Det är en nyetablering som blivit ett apotek i toppklass. Apotekschefen och medarbetarna har vågat satsa i en mycket tuff lokal marknad. Med järnvilja, stort engagemang och våra värderingar har apoteket jobbat med receptrader och egenvårdsförsäljning på ett fantastiskt sätt! Målmedveten satsning och god atmosfär har skapat WOW-känsla i varje kundmöte.

För ytterligare information kontakta
Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58