Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny affärsområdeschef från Dalarna på Kronans Droghandel

Magnus Hult blir affärsområdeschef på Kronans Droghandel. Han har erfarenheter från arbeten inom apotek och kommer senast från tjänsten som regionchef på Kronans Droghandel. Han tillträder sin nya tjänst i slutet av maj.

Tidigare i år meddelade Kronans Droghandel att de förstärker sin ledning genom att ta in två affärsområdeschefer i ledningsgruppen. De båda tjänsterna som affärsområdeschefer har varit vakanta, men tillsätts nu i slutet av maj.

Magnus Hult blir affärsområdeschef med ansvar för Kronans Droghandels Apotek Nord, från Stockholm och norr ut. Magnus Hult har en lång och gedigen bakgrund i apoteksbranschen som farmacevt. Han har varit verksam som apotekschef och regionchef, nu senast på Kronans Droghandel, region Dalarna/Gävle och bor i Smedjebacken. I samband med att han tillträder sin tjänst kommer han också ingå i Kronans Droghandels ledningsgrupp.

- Det ska bli spännande att ta ett helhetsgrepp på vår utveckling och att få vara med och arbeta än mer strategiskt i Kronans Droghandels ledningsgrupp. Apoteksmarknaden är i stor förändring med många utmaningar och jag ser fram emot att fortsätta utveckla Kronans Droghandel, säger Magnus Hult.

Bild: Magnus Hult

För mer information, kontakta:
Magnus Hult, affärsområdeschef Kronans Droghandel, 010 240 60 81
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010-240 61 58

Ämnen

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 190 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08