Gå direkt till innehåll
Ny chef för recept och tjänster

Pressmeddelande -

Ny chef för recept och tjänster

Martin Belin blir ny chef för recept och tjänster på Kronans Apotek. Martin har en gedigen erfarenhet av läkemedels- och apoteksbranschen och har bland annat varit med och startat och drivit Svensk Dos, Läkemedelstjänster, Health Solutions, Uppsala Tonic med flera bolag. – Genom Martin kommer vi att ta ytterligare steg i att utveckla vårt arbete med att ge service till våra kunder och utveckla våra tjänster, säger Anders Torell, vd på Kronans apotek.

Kronans Apotek kommer att utveckla sitt arbete med sina kunder fram över. En del av den satsningen innebär att en ny tjänst som chef för recept och tjänster tillsätts. Fokus för rollen kommer att vara att utveckla och förbättra Kronans Apoteks service kring och erbjudande till alla kunder.

- Vi ser ett närmande mellan apotek, vård och läkemedelsbolag, konstaterar Anders Torell.
- Till exempel genom vårt samarbete med Doktor.se, men också genom patientstödsprogram och satsningar i gränslandet mellan apotek och vård. Därför är vi extra glada att välkomna Martin Belin till oss med den erfarenhet och kompetens som han har.

- Jag ser fram emot att börja på Kronans Apotek, säger Martin Belin.
- Jag uppfattar Kronans Apotek som ett bolag som gör väsentliga satsningar och som har en spännande utveckling. Också i samarbetet med Oriola-koncernens olika bolag som ICT Health support och Oriola finns mycket att utveckla och stora möjligheter. Kronans Apotek i förening med Oriola är den enda svenska apoteksaktör som har hela kedjan från grossistverksamhet, apotek och avtal med landstingen i form av dosförpackade läkemedel. Jag tror att denna bredd kommer att vara viktig för att lyckas bra på apoteksmarknaden i framtiden. Detta gör Kronans Apotek till en intressant arbetsgivare, avslutar Martin Belin.

Martin Belin kommer att tillträda tjänsten som Chef för recept och tjänster senast den 1 april.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08