Gå direkt till innehåll
Carl-Johan Loo, etableringsdirektör Kronans Apotek
Carl-Johan Loo, etableringsdirektör Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Ny etableringsdirektör på Kronans Apotek

Kronans Apotek har rekryterat en ny etableringsdirektör, Carl-Johan Loo. Han kommer närmast från konsultföretaget Gate46 men har arbetat för Kronans Apoteks räkning sedan ett och ett halvt år. Carl-Johan Loo har gedigen erfarenhet kring etableringar och etableringsstrategier.

Kronans Apotek rekryterar en ny etableringsdirektör, Carl-Johan Loo. Sedan mars 2015 har Carl-Johan Loo arbetet för Kronans Apotek som inhyrd konsult, men kommer nu axla rollen som etableringsdirektör och ingå i Kronans Apoteks ledningsgrupp.

- Vi är glada att Carl-Johan Loo vill fortsätta och vara med på Kronans Apoteks spännande resa, säger VD Stig Tornell.

- Vi känner Carl-Johan Loo sedan en tid och vet att han kommer att bidra positivt till Kronans Apotek. Vi kommer att fortsätta att etablera och expandera Kronans Apotek. Ett arbete som Carl-Johan redan är väl förtrogen med.

Carl-Johan Loo har arbetat som etableringschef med etableringar och etableringsstrategier sedan 14 år tillbaka, bland annat för Teknik Magasinet och Tele2. Han var också delaktig i Kronans Apoteks Care&Beauty-etableringar.

- Det är roligt att jobba med apotek och apoteksetableringar. Kronans Apotek satsar och växer. Det är kul att få vara med och bidra, säger Carl-Johan Loo.

- Till skillnad från många andra branscher kan apotek etableras mycket brett. Allt från vårdnära läge till lägen i dagligvaruhandel till köpcentra och andra shoppinglägen kan vara aktuella. Kronans Apotek har också tagit en tydlig position och differentierat sig från andra aktörer. Det har också gjort att vi idag är mer attraktiva för företagen i fastighetsbranschen. Jag ser fram emot att fortsätta att arbete inom Kronans Apotek.

Carl-Johan Loo tillträder sin tjänst på Kronans Apotek första oktober.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Ämnen

Kategorier


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58