Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny regionchef på Kronans Droghandel

Kronans Droghandel har anställt Pär Hansson som regionchef för Dalarna och Gävle. Pär Hansson är utbildad apotekare och har arbetat i apoteksbranschen i över 20 år.

Pär Hansson har lång erfarenhet av apoteksbranschen och har även arbetat inom läkemedelsindustrin. Han har haft tjänster inom Apoteket AB som apotekschef och regionchef och kommer närmast från Apotek Hjärtat där han varit apotekschef. 

- Jag är mycket nöjd med rekryteringen, vi får en erfaren och kompetent ledare i Kronans Droghandel. Pär kommer att bidra till att utveckla regionen så att vi ger våra kunder bästa service, säger Magnus Hult, affärsområdeschef.

- Det känns utmanande och spännande att jobba i en koncern med helhetsgrepp, där apoteksverksamheten sätts i centrum, där klassisk apoteksservice ska utvecklas till något värdeskapande för alla, säger Pär Hansson.

Pär Hansson börjar sin anställning 18 augusti 2011.

För mer information, kontakta:
Magnus Hult, affärsområdeschef Kronans Droghandel, 010 240 60 81
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010-240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 190 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08