Gå direkt till innehåll
​Ny säkerhetschef på Kronans Apotek

Pressmeddelande -

​Ny säkerhetschef på Kronans Apotek

Tomas Forssell blir säkerhetschef på Kronans Apotek. Han är idag säkerhetschef på Apotek Hjärtat, men kommer att gå över till Kronans Apotek under våren. Genom det förstärker Kronans Apotek sitt strategiska och operativa säkerhetsarbete.

Tomas Forssell kommer att ha strategiskt och operativt ansvar för säkerhetsarbete på Kronans Apotek. Tidigare hade Kronans Apotek ett samarbete med Coop om säkerhetstjänster, men det har upphört. Därför rekryterar nu Kronans Apotek en ny säkerhetschef.

Tomas Forssell har lång erfarenhet av säkerhetsarbete. Han har tidigare bland annat arbetat som säkerhetskonsult och säkerhetschef på Ikea i Karlstad. Han bor i Kristinehamn. Sedan 2010 har han varit säkerhetschef på Apotek Hjärtat. Han kommer nu under våren att gå över till Kronans Apotek för där att ta rollen som säkerhetschef.

- Vi välkomnar Tomas Forssell till Kronans Apotek och ser fram emot att han utvecklar vårt säkerhetsarbete och riskhantering, både på apotek och centralt. Tomas Forssell är mycket kunnig och kommer att utveckla säkerhetsarbetet och ta ett övergripande ansvar. Fram till att Tomas Forssell kommer till Kronans Apotek kommer Anders Jonsson, från Coop, fortsätta som säkerhetschef, säger Lars Birkeland VD på Kronans Apotek.

För mer information:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 070-3591058

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58