Gå direkt till innehåll
Nytt Kronans Apotek i Nacka Forum

Pressmeddelande -

Nytt Kronans Apotek i Nacka Forum

Den 3 november öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek i köpcentrumet Nacka Forum strax utanför Stockholm. Apoteket är stort och kommer att ha ett särskilt behandlingsrum.

Kronans Apoteks etablerar nu i centrala lägen och i gallerior. Förra veckan öppnades ett Kronans Apotek vid Fridhemsplan i centrala Stockholm och denna vecka är det dags för ett nytt Kronans Apotek, nu i ett köpcentrum strax utanför Stockholm, Nacka Forum

Apoteket kommer att erbjuda produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet. I Kronans Apotek Nacka Forum kommer det också finnas ett behandlingsrum där kunderna kan boka tid för behandlingar.

- Självklart kommer kunderna i Nacka Forum kunna ta del av alla våra recepttjänster, men också olika skönhetsbehandlingar. Vi har positiva erfarenheter av apotek med behandlingsrum och vi är övertygade om att det också kommer fungera i Nacka Forum. Vi vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan och där fungerar både tjänster för en bättre läkemedelsbehandling och behandlingsrum, konstaterar Stig Tornell VD på Kronans Apotek.

Kronans Apotek Nacka Forum kommer att invigas den 3 november klockan 10 av dagens första kund och apotekschef Matea Krsek.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08