Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Sahlgrenska - Årets Kronans Apotek 2015

Kronans Apotek har utsett Sahlgrenska till Årets Apotek 2015. Med ett 100% fokus på kunderna har apoteket utvecklats positivt under 2015. Priset som Årets apotek delades ut i samband med att Kronans Apoteks chefer och Servicekontor samlades i Stockholm.

- Kronans Apotek Sahlgrenska lever och andas Kronans värderingar och har alltid 100% nöjda kunder, varje dag, som ledstjärna. Genom sitt arbete har medarbetarna skapat en wow-känsla i sitt apotek. Kronans Apotek Sahlgrenska är starkt drivande i att utveckla hela sitt kundmöte från recept, till hälsa och skönhet. Det har lett till nöjda kunder och en service som attraherar. Apotekschef, Susanne Enberg med medarbetare på Kronans Apotek Sahlgrenska är värdiga vinnare av Årets Apotek 2015, konstaterar Lars Birkeland, VD på Kronans Apotek.

Övriga nominerade var: Gällivare Malmheden, Ljusdal, Borlänge Norra Backa, Gävle Valbo, Stockholm Kungsholmstorg, Eskilstuna Tuna Park, Mantorp Depå, Västberga Hägersten, Nödinge Ale Torg, Halmstad Eurostop, Vetlanda, Höör, Malmö Stora Nygatan.

För ytterligare information kontakta informationsdirektör:
Andreas Rosenlund 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef 0730-283030
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist