Gå direkt till innehåll
Tiotusentals bejakade sin lust

Pressmeddelande -

Tiotusentals bejakade sin lust

Kronans Apotek Lustgeneratorn ledde till att tiotusentals par bejakade sin lust i sommar. Mobilen förvandlades från sexdödare till lustinspirerare när tusentals par valde att utmana varandra i Kronans Apoteks Lustgeneratorn eller lyssna på erotiska noveller.

Kronans Apotek lanserade i somras två verktyg för att öka lusten: Lustgeneratorn och erotiska noveller. Nästa 8000 personer besökte vår hemsida med Lustgeneratorn och närmare hälften av dem valde att lyssna på erotiska noveller. Hela 80 procent valda att använda mobilen. 25 procent valde också att använda lustgeneratorn. 61 procentav besökarna har varit kvinnor, och 50 procent av dem var i åldern 25-44 år och 25 procent har varit i åldern 45-65+. Majoriteten av besökarna kommer från Stockholm, 33 procent, följt av Göteborg 18 procent och Malmö 14 procent.

Utöver detta har många valt att streama novellerna direkt i Radio play så sammanlagt har Lustgeneratorn och de erotiska novellerna nått över 25 000 par.

- Vi är väldigt glada att vi har kunna hjälpa par runtom i Sverige att vara nära varandra, intimitet och närhet är hårt utsatt i konkurrens med mobilsurfande och stressigt vardagsliv, säger Emelie Friis, Marknadschef, Kronans Apotek.

- Att så många som 25 000 par har lyssnat på våra noveller, är ju underbart!

Enligt RFSUs undersökning Kådiskollen är svenskarna minst nöjda i hela Norden med sitt sexliv och de flesta upplever att man ligger för sällan. I undersökningen uppges singlar, män och de som är i åldern 36-49 år vara minst nöjda med sitt sexliv. Det beror främst på att man inte ligger tillräckligt ofta, att man saknar en partner eller saknar spänning i sexet. Samtidigt finns studier som visar att skärmtid är en bidragande faktor till att vi inte känner oss uppskattade och bortprioriterade i våra relationer.

Både Lustgeneratorn och de erotiska novellerna finns att ta del av här: https://www.kronansapotek.se/static/lustgeneratorn/#lustnoveller

Om Lustgeneratorn

Lustgeneratorn är en digital kostnadsfri tjänst som ger dig och din partner lustfyllda uppdrag. Uppdragen, som är härligt kittlande, skickas till er växelvis via Facebook Messenger. Du och din partner kommer att få ett nytt uppdrag var tredje dag, varannan gång får du uppdraget, och varannan gång får din partner uppdraget. Allt du behöver göra för att starta Lustgeneratorn är att registrera dig på kronansapotek.se/lustgeneratorn och sedan bjuda in din partner. Då får han eller hon ett meddelande till sin inbox i Facebook Messenger. Din partner accepterar inbjudan genom att klicka på länken och sedan är det bara att följa instruktionerna. Lustgeneratorn är privat och kommer bara att synas i din privata inkorg på Facebook Messenger.

Om de erotiska novellerna

Novellerna är skrivna och inspelade från två perspektiv som spelas upp i varsin hörlur för att du ska kunna dela upplevelsen med din partner. Lyssna därför med in-ear hörlurar, så att inte din version av historien stör din partners eller vice versa. Vill man går det givetvis att lyssna med bara en hörlur.

För ytterligare information kontakta
Emelie Friis, marknadschef Kronans Apotek, 070-9564060
Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll