Gå direkt till innehåll
Två nya Kronans Apotek imorgon

Pressmeddelande -

Två nya Kronans Apotek imorgon

Den 15 december öppnar Kronans Apotek två nya apotek. Ett i Malmö på Värnhemstorget och ett i Stockholm i Skärholmen.

Kronans Apotek fortsätter att öppna nya apotek och i år kommer sex helt nya apotek att ha öppnat. De två senaste tillskotten öppnar imorgon den 15 december: i Malmö på Värnhemstorget och i Stockholm i Skärholmens centrum. Apoteken kommer att erbjuda produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet.

- Kronans Apotek fortsätter att öppna nya apotek i attraktiva lägen. Vi har medarbetare som kan läkemedel både receptfria och receptbelagda och förstås alla läkemedel som kunden kan behöva. Vi har också ett unikt sortiment med skönhets- och hudvårdsprodukter bland annat. Vårt mål är att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan, säger Stig Tornell VD på Kronans Apotek.

Kronans Apotek Skärholmen kommer att invigas den 15 december klockan 10 av dagens första kund och apotekschef Saga Rönnberg.

Samma dag och klockslag kommer Kronans Apotek Värnhemstorget att invigas av dagens första kund och apotekschef Norona Lester.

För ytterligare information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58, 070 359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08