Gå direkt till innehåll
Veronika Löfström
Veronika Löfström

Pressmeddelande -

​Veronika Löfström ny HR-direktör för Kronans Apotek

Veronika Löfström har utsetts till HR-direktör för Kronans Apotek. Veronika kommer närmast från tjänsten som tillförordnad HR-chef för Circle K. Hon ersätter Gunilla Winlund som går i pension efter många år inom företaget. Veronika Löfström ingår i ledningsgruppen och tillträder i slutet av januari 2019.

- HR har en mycket viktig roll på den spännande förändringsresa som vi befinner oss i, där ledarskap, kultur och engagemanget hos våra medarbetare på Kronans Apotek är avgörande för att lyckas. Vi är mycket nöjda med att Veronika kommer att börja hos oss och det hon kommer att tillföra, säger Anders Torell, VD på Kronans Apotek.

Veronika har en omfattande erfarenhet från HR-området, nu senast från Circle K där förändringsarbete, engagemangsfrågor och att stärka arbetsgivarvarumärket stått högt på agendan i samband varumärkesbyte från Statoil till Circle K.

- Jag ser mycket fram emot att tillsammans med teamet, få driva HR-arbetet inom Kronans Apotek. Att fortsätta inom en kedja känns som ett givet val, där små förändringar kan ge stora effekter. Att skapa förutsättningar för att Kronans Apoteks alla team runt om i landet har det bra på jobbet och kan ge 100% i kundmötet ska bli ett väldigt roligt och spännande uppdrag. Att sätta människorna i centrum ger de bästa förutsättningarna för att skapa en bra affär och nöjda kunder. Att dessutom lära känna ett nytt expansivt företag som Kronans Apotek i en bransch där jag kan bidra till att människor blir friskare, stämmer väldigt väl överens med mina personliga drivkrafter, säger Veronika Löfström.

Relaterade länkar

Ämnen


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08