Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets leverantör är Axellus

Under Medstops och Kronans Droghandels leverantörsträff den 11 september utsågs Axellus till årets leverantör. Axellus är en av de viktigaste leverantörerna när det gäller kosttillskott och vitaminer.

Den 11 september samlade Medstop och Kronans Droghandel sina leverantörer för en leverantörsträff. Närmare 200 leverantörer deltog och under eventet presenterades också Årets leverantör till Medstop och Kronans Droghandel.

-  Vi är stolta över vårt samarbete med Axellus och ser fram emot att utveckla det ännu mer. Vårt gemensamma mål är att bidra till hälsa och välbefinnande med kunden i fokus, säger Lars Birkeland VD på Kronans Droghandel och Medstop.

Juryns motivering:

Axellus visar stort engagemang i att utveckla sortimentet och driva försäljning i Kronans Droghandel och Medstop och i apoteksbranschen i stort. Axellus har en stark marknadsposition och ett spännande och aktuellt sortiment med produkter som bidrar till ökad hälsa och välbefinnande. I kombination med ett starkt kampanjsamarbete har det resulterat i gemensamma framgångar för Axellus, Medstop och Kronans Droghandel.

Medstop och Kronans Droghandel är gemensamt Sveriges tredje största apotekskedja med över 295 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr.

För mer information, kontakta
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel Tfn: 010-240 61 58, E-post: andreas.rosenlund@kronandsdroghandel.se

Ämnen


Kronans Droghandel är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett bra kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Kronans Droghandel har över 225 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Malmberget i norr och cirka 1300 anställda. 

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08