Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek är Sveriges mest empatiska företag för andra året i rad.
Kronans Apotek är Sveriges mest empatiska företag för andra året i rad.

Pressmeddelande -

Kronans Apotek är Sveriges mest empatiska företag för andra året i rad

När vinnarna av Empati Grand Prix 2021 korades idag utsågs Kronans Apotek till handelns mest kundempatiska företag för andra året i rad. I år delar företaget förstaplatsen med Apotek Hjärtat. Resultaten i tävlingen baserar sig på Kundempati Index™ där PFM Research under året har intervjuat 4000 kunder som betygsatt 59 ledande företag.

31 finalister i åtta branscher tävlade idag om det prestigefyllda priset som Sveriges mest kundempatiska företag 2021. Precis som förra året utsågs Kronans Apotek till både kategori- och totalvinnare och är därmed Sveriges mest empatiska företag. Förstaplats delas i år med Apotek Hjärtat. Tävlingsresultaten baseras på 4000 kunder som betygssatt 59 ledande företag utifrån företagens förmåga att visa förståelse och medkänsla för kunderna.

- Vi är otroligt ödmjuka inför att vinna denna utmärkelse två år i rad. Eftersom Empati Grand Prix är en undersökning som helt baseras på kundernas upplevelse så känns det enormt hedrande att få den här utmärkelsen. Det är ett bevis på att vi har en hög empatisk förmåga i alla delar av organisationen och att det är vi, alla tillsammans på Kronans Apotek, som skapar en fantastisk upplevelse för våra kunder. Tack alla medarbetare och tack alla kunder, säger Hannes Hasselrot, VD för Kronans Apotek.

  Priset Empati Grand Prix arrangeras av Index House tillsammans med kommunikationsbyrån Pool.

  Mer information om Empati Grand Prix. 

  Ämnen

  Kategorier


  Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

  Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

  Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

  Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

  Kontakter

  Linda Wakeham

  Linda Wakeham

  Presskontakt Kommunikationschef
  Lisa Regnér

  Lisa Regnér

  Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

  Relaterat innehåll