Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek är Sveriges mest kundempatiska apotek.
Kronans Apotek är Sveriges mest kundempatiska apotek.

Pressmeddelande -

Kronans Apotek är Sveriges mest kundempatiska apotek.

Igår avslöjades vinnarna i Empati Grand Prix. Kronans Apotek röstades fram som Sveriges mest kundempatiska apotek i kategorin Apotek – och fick samtidigt dela på den totala förstaplatsen med Naturkompaniet.

Empati Grand Prix arrangeras av Index House tillsammans med kommunikationsbyrån Pool. Tävlingen bygger på en studie – Kundempati Index™ – där 3 000 kunder betygsatt 63 ledande företag i 8 branscher utifrån de faktorer som väcker deras empati.

- Vi är enormt glada för det här priset. Det är ett fint kvitto på att våra medarbetare gör ett fantastiskt jobb och att vi ger våra kunder den omtanke och uppmärksamhet som de behöver. Att känna för ett varumärke är viktigt när kunden ska välja var de lägger sina inköp. Så detta är ett mycket fint pris att få och alla på Kronans Apotek ska känna att de varit med och bidragit till att vi vann priset, säger Anders Torell VD för Kronans Apotek.

Citat från Empati Grand Prix:

”EN VIKTIG TÄVLING”

- Empati Grand Prix är en viktig tävling för att kundempati. är ett strategiskt område som påverkar varumärkesupplevelsen och vilket företag kunden väljer – och därmed påverkar affären. Den lyfter fram företag som gör ett bra jobb samt ger arbetet med kundempati ökad vikt och synlighet.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll