Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp
Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp

Pressmeddelande -

Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp

Kronans Apotek satsar vidare på att förstärka kundupplevelsen. En stor del av kundupplevelsen består av den kundservice som företaget erbjuder i olika kanaler. För att kunna skala upp och ännu bättre möta kunders förväntningar väljer nu Kronans Apotek Webhelp i Kalmar som ny kundservicepartner.

Med över 10 000 kundkontakter i veckan vill Kronans Apotek skala upp och förstärka sin kundservice. Därför väljer nu företaget en ny kundservicepartner, Webhelp, ett globalt ledande företag inom kundupplevelse (CX) och affärslösningar.

- Apoteksmarknaden utvecklas snabbt med digifysisk handel vilket gör att det ställs nya krav på kundservice. Vi ser att de kraven bättre kan mötas i ett bolag som hanterar kundservice även åt andra. Vi känner att vi kan växa med den här samarbetspartnern och genom deras bredd också snabbt skala upp och få hjälp med fler delar och därmed effektivare och snabbare möta våra kunders förväntningar, säger Anders Torell, VD för Kronans Apotek

- För kundorienterade företag som Kronans Apotek, kommer Webhelps kundkompetens att vara viktig och vårt angreppssätt där vi sätter kunden först en framgångsfaktor. Genom vårt partnerskap designar och bygger vi lösningar som är utformade för att tillgodose behoven hos kunden i en post-pandemisk värld, vilket ger förbättrade kundupplevelser och driver kundlojalitet och framgång över alla kanaler, säger Sofia Stridh, Nordic Account Director, Webhelp Nordic.

  Webhelp har bland annat kontor i Kalmar där nu totalt 25 tjänster, varav 10-talet nyrekryteringar, ska backa upp det nya uppdraget från Kronans Apotek. Samtliga medarbetare på nuvarande kundservice i Ljusdal har erbjudits möjlighet att söka tjänsterna hos den nya partnern i Kalmar. Uppdraget fasas över till Webhelp med målet att ta över helt från och med oktober. I uppdraget ingår att sköta Kronans Apoteks generella kundservice på mail, telefon, chatt och i Sociala Media samt e-handel. Den farmaceutiska rådgivningen behålls, precis som alltid, internt hos våra farmaceuter på Kronans Apotek.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

  Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

  Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

  Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

  Kontakter

  Linda Wakeham

  Linda Wakeham

  Presskontakt Kommunikationschef
  Lisa Regnér

  Lisa Regnér

  Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

  Relaterat innehåll