Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Södertälje

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Södertälje

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Södertälje torsdagen den 12 juni. Det nya apoteket ligger i Weda handelsområde som är en attraktiv handelsplats. Det blir det 302 Kronans Apotek i Sverige. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som landets tredje största apoteksaktör.

Apoteket kommer erbjuda såväl rådgivning och produkter för inre och yttre välbefinnande som receptbelagda läkemedel och produkter för hälsa och skönhet.

- Det nya Kronans Apotek kommer att få ett attraktivt läge, granne med Willy’s, i Weda handelsområde i Södertälje. Apoteket är enkelt att nå för kunderna och med ett spännande sortiment. Vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta det nya apoteket, säger Lars Birkeland, VD på Kronans Apotek och fortsätter:

-  På våra apotek finns läkemedelsspecialister som med sin kunskap garanterar kundernas säkerhet och läkemedlens kvalitet. Vi har också egenvårdsspecialister som kan stötta och hjälpa kunderna i att behandla sig själva. I vårt sortiment finns också produkter som skänker ett yttre välbefinnande. Jag vet att kunderna kommer att uppskatta vårt sortiment för dess prisvärdhet och höga kvalitet.

På det nya apoteket kommer det finnas avskärmningar så att kunderna kan få råd och information i avskild miljö. Apoteken är en del av vårdkedjan och gör redan idag mycket för att kvalitetssäkra läkemedelsbehandlingen. Samtidigt kan apoteken göra betydligt mer för att stötta patienter och vården för att förbättra läkemedelsanvändningen som vi vet brister. Kronans Apotek har utvecklat sina tankar kring detta i sin rapport Apoteksmiljarden.

Kronans Apotek Weda, Wedavägen 10, kommer att invigas den 12 juni klockan 10 av regionchef Rosie Siljevik och apotekschef Lilyan Yachoh.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58  

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58