Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Droghandel stöder Seniorval.se

Omsorg och boende för äldre är högaktuellt. Seniorval.se är en ny sajt som hjälper äldre att hitta rätt i äldreomsorgsdjungeln. Kronans Droghandel har valt att stötta Seniorval.se med informationsinsatser på sina apotek. En ambition för Kronans Droghandel är också att bidra till en bättre läkemedelsanvändning, inte minst för seniorerna.

Webbtjänsten startades som ett initiativ av två närstående för att stötta seniorer och andra närstående att fatta beslut kring vilken omsorg och vilket boende de vill ha när de åldras. På Seniorval.se kan du:

- söka och filtrera bland tusentals boenden och omsorgstjänster för seniorer i hela Sverige
- få enkla svar på dina frågor
- läsa reportage och se filmer för inspiration
- ta del av tips och guider
- dela erfarenheter med andra

Seniorval.se ägs inte av och är inte beroende av någon myndighet, omsorgs- eller boendeverksamhet eller annan organisation som skulle kunna ha intresse av att ge partisk information.

- Vi tycker seniorval.se är ett utmärkt initiativ som stöttar seniorer och anhöriga när de ska välja omsorg till sina äldre. Sajten ger en bra överblick över vilka alternativ som finns och efter höstens diskussioner är den verkligen högaktuell. För vår del vill vi också bidra till en bättre läkemedelsanvändning, inte minst för de äldre, så därför känns det väldigt bra att vi nu fick en möjlighet att stötta seniorval.se, säger Jonas Levin Sortiment och marknadsdirektör på Kronans Droghandel.

Kronans Droghandel kommer sprida information om Seniorval.se på sina apotek och andra kanaler som hemsida och Facebook.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier


Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda. Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 200 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08