Gå direkt till innehåll
Kronans Droghandels drift- och försäljningsdirektör utsedd till årets apoteksprofil

Pressmeddelande -

Kronans Droghandels drift- och försäljningsdirektör utsedd till årets apoteksprofil

Conny Mathiesen utsågs idag, 20 mars, till årets apoteksprofil 2012, under Apoteksmarknadsdagen. 
- Det känns jättebra att få denna utmärkelse och det visar att Kronans Droghandel är på rätt väg, säger Conny Mathiesen, drift- och försäljningsdirektör på Kronans Droghandel.

Conny Mathiesen, drift- och försäljningsdirektör på Kronans Droghandel utnämndes i dag till Årets Apoteksprofil 2012 på Apoteksmarknadsdagen i Stockholm. Priset delades ut för tredje året av Läkemedelsmarknaden f.d. Pharma Online.

Conny fick priset för sitt arbete med att förverkliga Kronans Droghandels vision: ”100% nöjda kunder, varje dag”. Enligt motiveringen har han lyckats med det genom att tänka nytt, vara drivande och hundraprocentigt målfokuserad.

I sitt tacktal lyfte Conny Mathiesen fram apotekens roll i samhället och att apotek måste visa hur mycket kompetens som finns där.

-  Kronans Droghandel arbetar löpande med att sätta kunden i centrum. Vi har kunden i fokus vid minsta lilla förändring och vi mäter löpande kundnöjdheten i våra apotek. Idag har vi fått bevis på att vi arbetar med rätt saker. Den här utmärkelsen sporrar oss än mer att fortsätta i den riktningen och möta de framtida utmaningar som kommer finnas inom apoteksbranschen, säger Conny Mathiesen.

Ämnen


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 220 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs av Oriola-KD och har cirka 1 300 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08