Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Kronans Droghandels håller öppet hus i Malmö

Kronans Droghandel bjuder in alla som vill arbeta på apotek till öppet hus i Malmö. Idag råder det farmaceutbrist i landet och med ett öppet hus vill Kronans Droghandel hitta nya sätt att rekrytera medarbetare. Det öppna huset hålls den 25 oktober i Börshuset i Malmö Klockan 18.

Sedan apoteksmarknaden omreglerades har antalet apotek ökat med närmare 30 procent, över 300 stycken. Samtidigt har öppettiderna utökats på många apotek. Det har lett till farmaceutbrist och konkurrens om arbetskraften.

- Vi har flera vakanser i Skåne med omnejd och behöver rekrytera. Genom ett öppet hus får de som är nyfikna på oss mer information om Kronans Droghandel, vilka villkor och möjligheter som finns hos oss. Vi vet att detta är ett bra sätt att bygga långsiktiga relationer och stärka vår attraktionskraft, säger Jonas Levin, vd på Kronans Droghandel.

Det är första gången Kronans Droghandel genomför ett öppet hus i Malmö, men det har prövats på andra platser i Sverige med gott resultat. Det öppna huset hålls i centrala Malmö, Börshuset Skeppsbron 2, klokan 18 den 25 oktober. Givetvis är pressen välkommen att besöka det.

Från Kronans Droghandel kommer bland annat Karin Sundberg, regionchef, och Sara Jansson från HR-avdelningen att delta.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Droghandel, 010 240 61 58

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel är Sveriges tredje största apotekskedja med över 200 apotek från Trelleborg i söder till Malmberget i norr. Kronans Droghandel startade 1907 på Apoteket Kronan i Göteborg med anor från 1600-talet. Kronans Droghandel ägs till 80 procent av Oriola-KD och till 20 procent av Kooperativa Förbundet och har cirka 1 300 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08