Gå direkt till innehåll
Lisa Bontin, ny EMV Chef på Kronans Apotek
Lisa Bontin, ny EMV Chef på Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Lisa Bontin blir ny chef för egna märkesvaror (EMV) på Kronans Apotek

Lisa Bontin blir ny chef för egna märkesvaror (EMV) på Kronans Apotek. Närmast kommer hon från Björn Axén där hon varit produktchef. Lisa tillträder tjänsten idag den 12 augusti.

Kronans Apotek stärker nu sin sortimentsorganisation med Lisa Bontin. Hon kommer närmast från Björn Axén där hon arbetat i över 11 år och senast i rollen som Produktchef. Innan dess jobbade Lisa Bontin i över 5 år på skönhetsmärket L'Oréal.

I hennes roll som EMV Chef på Kronans Apotek kommer hon att ansvara för utvecklingen av företagets egna varumärken.

– Det ska bli mycket inspirerande att få arbeta på en av Sveriges största apotekskedjor där människors hälsa och välbefinnande är i fokus. Jag ser en stor potential i att växa det egna varumärket ytterligare och därmed bidra till att öka våra övergripande marknadsandelar, säger Lisa Bontin.

Kronans Apoteks egna varumärken, där bland annat det storsäljande fuktserumet ingår, har haft en stadig försäljningstillväxt under åren. Andra framgångar för produkterna inkluderar ett silver i Pentawards - den internationellt kända och prestigefyllda förpackningstävlingen. Utmärkelsen gäller förpackningsdesignen för Kronans Apoteks egna varor inom segmentet hud och hår. Samma förpackningsdesign blev även nominerat till Svenska Designpriset.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Lisa Bontin till Kronans Apotek. Hon kommer att bli en viktig kraft i våra satsningar på det egna varumärket och i den övergripande sortimentsstrategin, säger Karl-Johan Börjeson, Sortiment och Inköpsdirektör, Kronans Apotek

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll