Gå direkt till innehåll
Märsta årets Kronans Apotek

Pressmeddelande -

Märsta årets Kronans Apotek

Kronans Apotek Märsta tog hem priset som Årets Apotek 2014. Kriterierna för att bli årets apotek omfattade allt från resultat, följsamhetsstöd och värderingar. Prispengarna kommer att användas till en Londonresa.

Efter många interna diskussioner mellan försäljningschefer, regionchefer och controllers var det fyra apotek som blev nominerade till bästa apotek, men det var Kronans Apotek Märsta som tog hem priset. Kriterier man tittade på var:

  • Resultat
  • Egenvårdsförsäljning
  • Kampanj
  • Receptrader
  • Följsamhetsstöd
  • Värderingar

När allt summerades stod det klart att Märsta tagit hem priset som årets apotek med motiveringen:

"Apoteket Märsta Västra Bangatan lever 100 % nöjda kunder, varje dag. Har år efter år levererat ett riktigt bra resultat, receptraderna har ökat år efter år trots tuff konkurrens, de har jobbat hårt med lojalitetsprogram och kampanjförsäljning. Utöver detta bedriver man t.ex. samarbete med veterinärer och vårdcentraler. Man har även stöttat Kronans Apotek i hela Sverige med personalutlåning."

Lars Birkeland, VD Kronans Apotek, delade ut en check till medarbetarna på apoteket, pengar som medarbetarna valt att lägga på en London-resa.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08