Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny e-handelschef på Kronans Apotek

Kronans Apotek växlar upp sin e-handelssatsning. Idag blev det klart att Anna Carlqvist blir ny e-handelschef på Kronans Apotek.

Kronans Apoteks e-handelssatsning tar allt mer form och genom den nya tjänsten som e-handelschef ökar tempot ytterligare. Rollen innebär att driva e-handelskanalen till uppsatta mål och initialt att sjösätta hela projektet med e-handeln.

Anna Carlqvist har 15 års erfarenhet av digital affärsutveckling och e-handel med fokus på kundengagemang och varumärkesdrivet innehåll. Bland annat på Apoteket AB och Gant där hon var global e-handelsdirektör. Hon kommer närmast från innovationshuset BAS ITG, där hon var VD.

- Vi kommer att lansera vår e-handelssatsning senare under året. Genom den nya tjänsten och rekryteringen så kommer Kronans Apotek att kunna utveckla ett digitalt kundmöte som är mycket attraktivt, säger Lars Birkeland VD på Kronans Apotek.

För mer information, kontakta:
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen


Kronans Droghandel Apotek AB är ett modernt apotek som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Apotekskedjan har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08