Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Se över säkerheten kring läkemedel

Se över säkerheten kring läkemedel

Kronans Apotek debatterar systemet med periodens vara i flera lokaltidningar, bland annat i Östgöta Correspondenten den första augusti. Artikeln finns att läsa via länken nedan.

Väck lusten i sommar med erotiska noveller för två

Väck lusten i sommar med erotiska noveller för två

Sex är inte bara bra för hälsan, det uppges också vara viktigt för många svenskar. För att uppmana till lust och sex i sommar lanserar Kronans Apotek Lustnoveller, intima och kittlande ljudnoveller att njuta av tillsammans med din partner. För att komma extra nära varandra lyssnar ni på parallella historier i varsin hörlur.

Förnybar el på Kronans Apotek

Förnybar el på Kronans Apotek

Sedan 2014 använder Kronans Apotek enbart förnybar el med noll koldioxidutsläpp, vattenkraftsel, i samtliga apotek. Kronans Apotek driver också ett kontinuerligt arbete för att effektivisera och sänka elförbrukningen, bland annat genom mer energieffektiva lampor och kylskåp.

Lustgeneratorn utmanar till mer erotik i vardagen

Lustgeneratorn utmanar till mer erotik i vardagen

Människor i åldern 36-49 är mest missnöjda med sitt sexliv, framför allt för att de upplever att de har sex för sällan. Därför lanserar Kronans Apotek Lustgeneratorn imorgon, den 15 juni. En kostnadsfri digital tjänst som ger dig och din partner hjälp på traven för att återuppliva lusten, med hjälp av mobilen.

Therése Lindgren veganska hudvårdsserie på Kronans Apotek

Therése Lindgren veganska hudvårdsserie på Kronans Apotek

Therése Lindgren är Sveriges största youtuber. Med teman som skönhet, djurrätt och, inte minst, psykisk ohälsa och utbrändhet engagerar hon hundratusentals följare. Therése har haft svårt att hitta bra vegansk hudvård som både fungerar och doftar gott. Därför lanserar hon nu en egen serie vegansk hudvård som säljs på Kronans Apotek.

Kronans Apotek öppnar i Norremark i Växjö

Kronans Apotek öppnar i Norremark i Växjö

Kronans Apotek fortsätter att öppna apotek och i år planeras för ett tiotal nya Kronans apotek. I år har Kronans Apotek öppnat i Djurgårdsstaden och i Mörby Centrum. Det senaste tillskottet öppnar imorgon den 20 april i Växjö vid handelsplatsen Norremark. Apoteket kommer att erbjuda produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet.

Dags att vårstäda receptlistan

Dags att vårstäda receptlistan

Alla Kronans Apoteks erbjuder de kunder som vill att vårstäda sin receptlista. - Det är klokt att gå igenom sin lista med recept och ta bort recept som inte längre är aktuella. Då minskar man risken för att få fel läkemedel hem och det underlättar om man vill beställa sina läkemedel på nätet, säger David Cambert Berglund, apotekare på Kronans Apotek.

Nu kommer pollen till Blekinge

Nu kommer pollen till Blekinge

Pollensäsongen har redan börjat. Under de senaste veckorna har försäljningen av pollenläkemedel ökat kontinuerligt på Kronans Apotek i Blekinge. Från vecka fem till vecka tio har försäljningen gått upp med 38 procent i Blekinge. Nu väntas högre temperaturer och mer pollen.

Kronans Apotek nominerade i Beauty & Cosmetics Awards

​Kronans Apotek är nominerade i Beauty & Cosmetics Awards för sitt torrschampo. Swedish Beauty & Cosmetics Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda gala för skönhet och kosmetik. Varje år i april följer hela skönhetsbranschen, som omsätter mer än 17 miljarder kronor bara i Sverige, de svenska nomineringarna av det senaste årets produkter.

Fri blodtrycksmätning på Alla Hjärtans dag

Fri blodtrycksmätning på Alla Hjärtans dag

På Alla Hjärtans dag den 14 februari kommer 87 av Kronans Apotek erbjuda fri blodtrycksmätning. - Det finns anledning att följa sitt blodtryck, till exempel om man går på en behandling för högt blodtryck, om du fått rådet att mäta ditt blodtryck från din läkare eller om du känner oro för ditt blodtryck, säger David Cambert Berglund, apotekare på Kronans Apotek.

Visa mer