Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Årets Kronans Apotek Norra Backa Borlänge!

Norra Backa - Årets Kronans Apotek 2016

Kronans Apotek har utsett Norra Backa i Borlänge till Årets Apotek 2016 och Östra Torp Uddevalla till Årets komet 2016. Utmärkelserna delades ut i helgen.

Två nya Kronans Apotek imorgon

Två nya Kronans Apotek imorgon

Den 15 december öppnar Kronans Apotek två nya apotek. Ett i Malmö på Värnhemstorget och ett i Stockholm i Skärholmen.

Rädda Barnen

Inga julklappar i år

Oriola-KD med Kronans Apotek har i år beslutat att istället för att dela ut julgåvor till anställda skänka pengar till Rädda Barnen i Sverige och Finland.

Nytt Kronans Apotek på Hammarö

Nytt Kronans Apotek på Hammarö

Den 8 december öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek på Hammarö i Värmland. Hammarö är en expansiv kommun med allt fler invånare som också har ökande behov av apoteksservice.

Kronans Apoteks senap smaksatt med cognac och saffran

Kronans Apoteks julnyheter 2016

Inför julen lanserar Kronans Apotek flera nyheter. En ny senap med smak av cognac och saffran, blåbärstryfflar, lakritschoklad och belgiska praliner i en liten ask.

Kronans Apotek startar program för nyanlända farmaceuter

Kronans Apotek startar program för nyanlända farmaceuter

Kronans Apotek startar nu ett program för att påskynda vägen till legitimation och arbete för nyanlända farmaceuter med stöd av arbetsförmedlingen. Målsättningen är att under de tre kommande åren ta emot 100 nyanlända farmaceuter runt om i landet och ge dem praktik på apotek, stöd inför de prov som krävs för att få legitimation som apotekare och praktiktjänstgöring.

Nytt Kronans Apotek i Nacka Forum

Nytt Kronans Apotek i Nacka Forum

Den 3 november öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek i köpcentrumet Nacka Forum strax utanför Stockholm. Apoteket är stort och kommer att ha ett särskilt behandlingsrum.

Nytt Kronans Apotek i centrala Stockholm

Den 27 oktober öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek i centrala Stockholm på S:t Eriksgatan 38 vid Fridhemsplan. Området är apotekstätt, men Kronans Apotek kommer att ha ett attraktivt läge med hög kundtrafik.

Kronans Apoteks app

Kronans Apoteks app överträffar målet

Kronans Apoteks app har nu funnits för nedladdning på Itunes och Google Play i två veckor. Hittills har över 3000 nedladdningar genomförts och appen får bra betyg av användarna.

Kronans Apotek öppnar i centrala Norrköping

Kronans Apotek öppnar i centrala Norrköping

Den 13 oktober öppnar Kronans Apotek ett nytt stort apotek i Norrköping. Apoteket ligger i Dominogallerian mitt i centrala Norrköping och är Kronans Apoteks femte apotek i staden.

Ny sortiment- och marknadsdirektör

​Kronans Apotek har rekryterat en ny sortiments- och marknadsdirektör. Fredrik Ljungström kommer närmast från motsvarande position på Lloyds Apotek, men har också gedigen erfarenhet från annan handel.

Visa mer