Gå direkt till innehåll

Regioner: Blekinge

Nu kommer pollen till Blekinge

Nu kommer pollen till Blekinge

Pollensäsongen har redan börjat. Under de senaste veckorna har försäljningen av pollenläkemedel ökat kontinuerligt på Kronans Apotek i Blekinge. Från vecka fem till vecka tio har försäljningen gått upp med 38 procent i Blekinge. Nu väntas högre temperaturer och mer pollen.

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Lyckeby

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Lyckeby

Den 2 juni öppnar Kronans Apotek sitt femte apotek i Blekinge utanför Karlskrona i Lyckeby. Det nya Apoteket kommer att ligga intill Willys på Slottsbackens köpcentrum i Lyckeby. Ansvarig apotekschef blir apotekare Per Åkerström, som återvänder till hemstaden efter många år inom läkemedelsindustrin i olika roller.

Kronans Apotek öppnar nytt i Ronneby

Kronans Apotek öppnar nytt i Ronneby

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Ronneby på tisdag, den 18 november. Det innebär att Ronneby får sitt tredje apotek och det är också Kronans Apotek nummer 304 i Sverige. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som landets bästa apoteksaktör.

8-14 april gratis blodtrycksmätning på 68 apotek

Kronans Droghandel erbjuder kostnadsfri blodtrycksmätning på 68 av sina 200 apotek i 18 län under perioden 8-14 april och 6-12 maj. Detta är en del av Kronans Droghandels satsning Alla Hjärtans År.

Kronans Droghandel gör dig 100 % pussäker i Karlshamn

Om du tar hand om din munhälsa blir du pussäker, och kan spara pengar hos tandläkaren. Dålig andedräkt beror till 90 procent på hur din mun mår. Följ några enkla råd så blir du pussäker, även när du äter läkemedel som ger muntorrhet.

Kronans Droghandel inför sluta röka-ruta

Den andra januari inför Kronans Droghandel sluta röka-rutor för att underlätta för de som vill sluta röka. Nikotin är ett av de mest beroende framkallande ämnen vi känner till och förklara varför det är så svårt att sluta röka. För att klara att bryta sitt beroende behöver man stöd.

Sommar och sol, bett och stick, glöm inte semesterapoteket

Sommaren är här och den är underbar. Samtidigt finns alltid en risk att man drar på sig en enklare åkomma eller får ett bett eller stick som kan förstöra några dagar. Därför är det klokt att ha ett enklare semesterapotek till hands.