Gå direkt till innehåll

Ämnen: Samhälle

Kronans Apotek är Sveriges mest empatiska företag för andra året i rad.

Kronans Apotek är Sveriges mest empatiska företag för andra året i rad

När vinnarna av Empati Grand Prix 2021 korades idag utsågs Kronans Apotek till handelns mest kundempatiska kedjaföretag för andra året i rad. I år delar företaget förstaplatsen med Apotek Hjärtat. Resultaten i tävlingen baserar sig på Kundempati Index™ där PFM Research under året har intervjuat 4000 kunder som betygsatt 59 ledande företag.

Kronans Apotek lanserar sitt nya kommunikationskoncept ”Ingen är som du” - med ny reklambyrå

Kronans Apotek lanserar sitt nya kommunikationskoncept ”Ingen är som du” - med ny reklambyrå

Kronans Apotek lanserar idag sitt nya kommunikationskoncept ”Ingen är som du”- som ska förmedla bilden av Kronans Apotek som Sveriges mest personliga, omtänksamma och engagerade apotek. Konceptet är utvecklat tillsammans med nystartade reklambyrån IW Edition. Konceptutvecklingen föregicks av ett varumärkesstrategi- och positioneringsarbete tillsammans med IW Editions systerbyrå Identity Works.

Enligt Kronans Apoteks Sifo-undersökning anser tre av fyra svenskar  att det är positivt med det utökade rökförbudet.

Var fjärde rökare positiv till nya rökförbudet

Måndagen den 1 juli börjar det nya rökförbudet gälla vilket gör det olagligt att röka på bland annat busshållplatser, uteserveringar och skolgårdar. Tre av fyra svenskar anser att det är positivt med det utökade förbudet. Bland rökarna tycker en av fyra att det är bra och bland ”feströkarna” är siffran hela 58 procent. Det visar en ny Sifo-undersökning från Kronans Apotek.