Gå direkt till innehåll
​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

Pressmeddelande -

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

Doktor.se och Kronans Apotek har tecknat ett avtal om att samarbeta för att stötta kunder och patienter. Genom samarbetet kommer medlemmar hos Doktor.se få unik service och stöd i sin vårdresa genom samtal, uppföljning och läkemedel. Samarbetet startar i januari och omfattar också marknadsföringsinsatser.

Kronans Apoteks e-handel ökar snabbare än marknaden och är inne i en intensiv tillväxtfas. Samtidigt erbjuder Doktor.se konsultationer med sjuksköterska och läkare, recept, remisser, tidsbokning hos vården och stöd genom hela behandlingen. Genom samarbetet får patienten ett starkt stöd och möjlighet att få sina läkemedel och egenvårdsprodukter skickade direkt hem.

- Vi är väldigt glada över att tillsammans med Doktor.se kunna erbjuda tjänster som verkligen underlättar för människor i deras vardag. För oss handlar samarbetet med Doktor.se också om att bredda och stärka Kronans Apoteks erbjudande, säger Fredrik Ljungström sortiment och marknadsdirektör på Kronans Apotek.

Doktor.se är en medlemstjänst som erbjuder en personlig och omfattande service inom vård till sina medlemmar. Bland annat så svarar alltid specialiserad vårdpersonal inom 3 minuter om man ringer eller chattar. Doktor.se har en omfattande organisation med specialistsjuksköterskor, läkare och psykologer, för att kunna hantera alla ärenden.

- Under alla år som jag bedrivit och utvecklad primärvård så har jag sett effekten av att snabbt kunna hjälpa patienten till rätt vård vid rätt tillfälle. Det sker bäst genom att tillhandahålla god tillgänglighet och att hjälpa patienten genom hela vårdkedjan, oavsett vårdnivå, säger Martin Lindman VD och en av grundarna till Doktor.se.

Doktor.se är en tjänst som företag och privatpersoner kan teckna sig för. För en privatperson kostar tjänsten 99 kronor per månad och gäller då hela familjen.

I Doktor.ses premiummedlemskap ingår

  • Fria samtal, chatt och videosamtal med specialistsjuksköterskor
  • Fria samtal, chatt och videosamtal med läkare
  • 1st psykologsamtal
  • Fri kartläggning av de snabbaste möjliga vägarna inom hälsa och vård.
  • Exklusiva erbjudanden inom hälsa och vård
  • Fri hemleverans av recept och läkemedelsartiklar (i samarbete med Kronans Apotek)

För ytterligare information, kontakta:
Martin Lindman, VD Doktor.se, 0766 32 46 48
Andreas Rosenlund, informationsdirektör Kronans Apotek, 010 240 61 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Presskontakt

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Presskontakt 0730-283030
Andreas Rosenlund

Andreas Rosenlund

Presskontakt Informationsdirektör 010-240 61 58

Relaterat innehåll