Gå direkt till innehåll
Rasim använder Kronans Apoteks nya tjänst Drive-in.
Rasim använder Kronans Apoteks nya tjänst Drive-in.

Pressmeddelande -

Kronans Apotek lanserar drive-in

Med Kronans Apoteks nya drive in-tjänst kan man handla apoteksvaror utan att ens behöva gå ur bilen. Tjänsten lanseras nu på ett 40-tal av kedjans apotek runt om i Sverige och fler planeras att rullas ut successivt.

För att säkerställa ett sätt för kunder att handla smidigt och tryggt lanserade Kronans Apotek i våras tjänsten ”Du ringer in, vi kommer ut” som innebär att kunder ringer in sina beställningar för att sedan själva hämta upp dem utanför sitt lokala apotek. På många apotek kan kunderna även ringa på en klocka utanför apoteket och göra sina beställningar och upphämtningar. Tjänsten blev snabbt oerhört populär bland kunderna. Nu har den utvecklats ytterligare till att erbjuda kunder en möjlighet att hämta sina varor utanför sitt lokala apotek utan att lämna bilen.

Driv in-tjänsten innebär att kunden, efter att ha ringt in sin order och fått råd och information, sedan kan hämta ut den utanför sitt Kronans Apotek utan att lämna bilen. Väl på plats kommer Kronans Apoteks medarbetare ut och levererar paketet till bilen. Betalning sker på plats via Swish, jämna kontanta pengar eller via Payex konto.

 -Vi ser ständigt över möjligheterna att skapa smidiga leveransalternativ för våra kunder, samtidigt som man kan få råd och vägledning av sitt lokala apotek. I rådande tider är det ett självklart beslut att komplettera vår redan uppskattade ring och hämta-tjänst med en drive in-lösning på så många av våra apotek som möjligt, säger Charlotte Stenbeck, Affärsutvecklingsdirektör på Kronans Apotek och fortsätter:

-Om vi ser att kunderna fortsätter att uppskatta tjänsten kommer vi att fortsätta tillhandahålla detta under lång tid framöver.


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek har över 320 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Vårt syfte: Hälsa för livet genom att hjälpa alla att leva ett hälsosammare liv.

Vår mission: Vi erbjuder hållbara produkter och tjänster för hälsa och välmående.

Vår vision: På ett omtänksamt sätt möjliggör vi en friskare morgondag.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll