Gå direkt till innehåll
Kronans Apotek öppnar nytt i Munksjöstaden i Jönköping

Pressmeddelande -

Kronans Apotek öppnar nytt i Munksjöstaden i Jönköping

Kronans Apotek öppnar imorgon, 14 december, ett nytt apotek i den nya stadsdelen Munksjöstaden i Jönköping. Apoteket ligger precis intill Vätternhälsans vårdcentral, nära campus och centralt i stadsdelen perfekt för de som vill handla apoteksprodukter och få läkemedelsrådgivning.

Distriktschef Angelica Remfäldt ser fram emot att öppna apoteket.

- Apoteket kommer vara en stor tillgång för kunderna och vi kommer att ta hand om dem på bästa sätt. Vi håller öppet sex dagar i veckan mellan 09.00 – 18.00 och 10.00 – 14.00 på lördagar. Vi har oerhört kunnig personal så som apotekare, apotekstekniker och hudterapeut för att kunna ge kunderna så bra service som möjligt. Vi kommer att förstås att erbjuda kunderna produkter inom recept, hälsa och skönhet, säger, Angelica Remfäldt.

Kronans Apotek i Munksjöstaden kommer också att ha ett nära samarbete med Evidensia Djurklinik vilket bland annat innebär ett extra stort och brett sortiment av djurläkemedel och djurprodukter.

Kronans Apotek satsar också på nya digitala lösningar för att möta kunderna på olika sätt. Hos det nya apoteket i Munksjöstaden finns det möjlighet att hämta ut apoteksprodukter med utlämning inom bara några timmar. I Kronans Apoteks app kan kunderna se sina recept och bli påmind om när de ska hämta sina läkemedel. Kronans Apotek har precis också inlett ett samarbete med Doktor.se, en vårdcentral på nätet.

– Det här innebär att vi kan möta kunderna där de är, både på apoteken och digitalt. Bokar man sina läkemedel på nätet via kronansapoteket.se kan man hämta dem inom två timmar på det apotek som kunden valt som utlämningsställe, säger Andreas Rosenlund, informationsdirektör på Kronans Apotek.

Besöksadressen till Kronans Apotek Munksjöstaden är Barnarpsgatan 105-107 och invigningsdagen klipps det band klockan 9 och det bjuds på tilltugg och dryck.

För ytterligare information kontakta

Andreas Rosenlund, informationsdirektör, 070-359 10 58

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll