Gå direkt till innehåll
Hannes Hasselrot och Charlotte Stedheim ska stärka Kronans Apoteks e-handel ytterligare
Hannes Hasselrot och Charlotte Stedheim ska stärka Kronans Apoteks e-handel ytterligare

Pressmeddelande -

Kronans Apotek stärker sin kundfokus– tar in tung duo

Kronans Apoteks e-handel har haft en positiv utveckling de senaste åren och med två nyrekryteringar skruvas tempot upp ytterligare. Hannes Hasselrot blir ny E-handelschef och Charlotte Stedheim blir ny Försäljningschef för e-handeln.

Kronans Apotek rekryterar för att ytterligare satsa på sin e-handel. Hannes Hasselrot kommer närmast från Peak Performance där han var Global Retail och e-handelsdirektör och Charlotte Stedheim kommer närmast från Novamedia Sverige, som driver Svenska Postkodlotteriet, där hon varit både Affärsverksamhetsansvarig och Chef för online.

- Kronans Apotek har en stark e-handel idag och vi har en tydlig målsättning att stärka kundupplevelsen och öka vår tillväxt i digitala kanaler. Både Hannes och Charlotte kommer med sina kunskaper och erfarenheter från digitalförsäljning och marknadsföring bli en stor tillgång för oss, säger Anna Wallenberg, Försäljningsdirektör på Kronans Apotek.

Hannes Hasselrot rekryteras till ny E-handelschef och kommer att ansvara för att stärka kundfokus, erbjudandet och utvecklingen inom Kronans Apoteks E-handel.

- Jag har länge haft en stark övertygelse att kunder inte handlar i isolerade silos. Målet måste vara att kunna erbjuda samma valmöjligheter till Kronans Apoteks 2,6miljoner kundklubbsmedlemmar oavsett kanal. Jag ser fram emot att samarbeta med alla externa och interna partners för att åstadkomma den bästa kundupplevelsen, säger Hannes Hasselrot.

Charlotte Stedheim kommer i sin nya roll som Försäljningschef online att få ett övergripande ansvar för att driva och vidareutveckla Kronans Apoteks digitala marknadsföring och försäljning.

– Potentialen för digital försäljning inom bolaget är enorm. Jag lockas av utmaningen att ta bolagets e-handelssatsning till nästa nivå och är glad över möjligheten och förtroendet, säger Charlotte Stedheim.

Hannes Hasselrot börjar sin nya tjänst på Kronans Apotek den 16 september och Charlotte Stedheim börjar den 26 september.

Ämnen

Kategorier


Kronans Apotek vill att kunderna ska känna sig friskare på insidan och vackrare på utsidan. Kronans Apotek har över 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Haparanda i norr och cirka 2500 anställda.

Kontakter

Linda Wakeham

Linda Wakeham

Presskontakt Kommunikationschef
Lisa Regnér

Lisa Regnér

Presskontakt PR & Kommunikationsspecialist 070-198 66 08

Relaterat innehåll