Gå direkt till innehåll

Ämnen: Fritid

Charlotte Kalla lanserar hudvårdsserie med Kronans Apotek

Charlotte Kalla lanserar hudvårdsserie med Kronans Apotek

Idag lanserar Kronans Apotek och Charlotte Kalla en ny hållbar hudvårdserie för utsatt hy. Samtliga nio produkter för ansikte, händer och fötter i serien är veganska, närproducerade och Cosmos Natural-certifierade. Den gemensamt framtagna produktserien, som bär namnet Kalla, finns på alla Kronans Apoteks E-handeln från och med idag den 7 oktober.

Ny tjänst på Kronans Apotek – ”Du ringer in, vi kommer ut”

Ny tjänst på Kronans Apotek – ”Du ringer in, vi kommer ut”

​Kronans Apotek lanserar nu en ny tjänst för sina kunder som vill handla tryggt och bekvämt utan att gå in på apoteket. Kunden ringer sitt lokala apotek och beställer sina apoteksvaror via telefon för att sedan hämta varorna utanför apoteket.

Charlotte Kalla och Kronans Apoteks VD, Anders Torell. Foto: Hanna Olsson

Charlotte Kalla och Kronans Apotek utvecklar hållbar hudvård i nytt samarbete

Sveriges främsta kvinnliga olympier, Charlotte Kalla, har tecknat ett treårigt avtal med Kronans Apotek. Tillsammans utvecklar de en produktserie med fokus på hållbar hudvård, både för miljö och människor. “Ska jag sätta mitt namn på en produkt så vill jag vara delaktig i processen och säkerställa att det är en hållbar produkt och ett samarbete som jag kan stå för”, säger Charlotte Kalla.

Hannes Hasselrot och Charlotte Stedheim ska stärka Kronans Apoteks e-handel ytterligare

Kronans Apotek stärker sin kundfokus– tar in tung duo

Kronans Apoteks e-handel har haft en positiv utveckling de senaste åren och med två nyrekryteringar skruvas tempot upp ytterligare. Hannes Hasselrot blir ny E-handelschef och Charlotte Stedheim blir ny Försäljningschef för e-handeln.

Björkpollen på antågande – så lindrar du pollenplågan.

Björkpollen på antågande – så lindrar du pollenplågan.

Sedan vecka fem har försäljningen av pollenprodukter på Kronans Apotek ökat med 492 procent* och ligger nu 73 procent över föregående års försäljning. Mest har den ökat i Stockholms län och i Jönköpings län. I Kronans Apoteks Pollenkartan kan du se i vilket län efterfrågan på pollenprodukter ökar mest. Här får du även råd om hur du lindrar din pollenallergi.