Gå direkt till innehåll

Ämnen: Massmedia

Kronans Apotek och Apoteksgruppen släpper gemensam kampanj med hälsosamma priser i fokus

Kronans Apotek och Apoteksgruppen släpper gemensam kampanj med hälsosamma priser i fokus

Under hösten 2022 gick Kronans Apotek och Apoteksgruppen samman och integrationen under det gemensamma varumärket Kronans Apotek är i full gång. Nu lanserar kedjorna sin första gemensamma kampanj ’Hälsosamma priser’. Det nya kommunikationskonceptet syftar till att få fler att upptäcka att apotekskedjorna har bland de lägsta priserna i branschen.

Så ska Kronans Apotek underlätta för ukrainare i Sverige

Så ska Kronans Apotek underlätta för ukrainare i Sverige

För att hjälpa de som kommit till Sverige från Ukraina att ta till sig information om hur och var de får sina läkemedel har Kronans Apotek lanserat en särskild sajt på ukrainska. Här finns bland annat en informationsvideo där en egenvårdsspecialist från Kronans Apotek ger information på ukrainska. Samtidigt samarbetar företaget med informationssajten Hej Ukraina för att ytterligare hjälpa ukrainar

​Nu lanserar Kronans Apotek podcasten, ​”Hypokondrikerpodden”

Kronans Apotek lanserar podd om hälsoångest, skam samt verkliga och inbillade symptom

Nu lanserar Kronans Apotek podcasten, ”Hypokondrikerpodden”. Med podden vill Kronans Apotek inspirera fler att våga prata om just de där åkommorna som man helst inte pratar om alls - de som många upplever som jobbiga och skamfyllda. Några ämnen som diskuteras tillsammans med inbjudna gäster är; svamp i underlivet, nässpraysberoende och ihärdiga hemorrojder. Podcasten har premiär den 18 juni.