Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Pollenförsäljningen 40 procent högre

Pollensäsongen är redan i full gång. Under januari och februari var Kronans Droghandels försäljning av pollenläkemedel 40 procent högre 2012 jämfört med 2011. Den milda vintern har gjort att pollensäsongen startat tidigare i år.

Mini-vårdcentral på apotek ger snabbare sjukvård

Nu blir det lättare för stockholmarna att få vård för enklare sjukdomar. Mini-vårdcentraler med kvälls- och helgöppet öppnar inne på Kronans Droghandels apotek i Bromma och på Kungsholmen.

Kronans Droghandel öppnar på Lövgärdet

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek på Lövgärder i Göteborg den 15 mars. Apoteket ligger nära vårdcentralen och kommer följa dess öppettider. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Nu kan du beställa dina läkemedel på webben till Kronans Droghandel

Kronans Droghandel lanserar nu en ny webbtjänst på www.kronansdroghandel.se för att boka läkemedel. Genom tjänsten kan kunden beställa sina läkemedel till valfritt Kronans Droghandels apotek och få information om när läkemedlen kan hämtas. På så sätt vet alltid kunden att läkemedlet finns inne på just hennes apotek.

Kronans Droghandel öppnar på Jakobsbergs sjukhus

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek på Jakobsbergs sjukhus den 1 mars. Apoteket ligger i direkt anslutning till vårdcentralen och är en filial till Kronans Droghandel i Jakobsbergs centrum. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Lyxig påskchoklad på Kronans Droghandel

Kronans Droghandel lanserar lyxig choklad från Belgien till påsk under eget varumärke. Choklad har tidigare ansetts ha hälsobringande egenskaper och kan med fördela njutas i små mängder. Kronans Droghandels choklad kommer att finnas i tre smaker och säljstart är vecka 10.

Kronans Droghandels huvudkontor sommarjobbar på apotek

Alla medarbetare på Kronans Droghandels huvudkontor kommer jobba två veckor på apotek någon gång mellan juni och augusti. Det är ett sätt för Kronans Droghandel att kunna ge bättre service till kunderna under sommaren och inte minst kompetensutveckla medarbetarna på huvudkontoret. Det kommer ge ökad förståelse för hur vardagen på apoteken verkligen ser ut.

Kronans Droghandel stöder Seniorval.se

Omsorg och boende för äldre är högaktuellt. Seniorval.se är en ny sajt som hjälper äldre att hitta rätt i äldreomsorgsdjungeln. Kronans Droghandel har valt att stötta Seniorval.se med informationsinsatser på sina apotek. En ambition för Kronans Droghandel är också att bidra till en bättre läkemedelsanvändning, inte minst för seniorerna.

Kronans Droghandel rekryterar och utbildar sommarvikarier

Farmaceutbrist råder i Sverige och den blir extra kännbar över sommaren. Därför börjar nu Kronans Droghandel rekrytera sommarvikarier och som en del av rekryteringen erbjuds också en utbildning i egenvård. Målet är att hitta läkemedels- och egenvårdsspecialister för att trygga apoteksservicen över sommaren.

Kronans Droghandel öppnar i Märsta

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Märsta den 26 januari. Apoteket ligger i Coop Extra och är den första etableringen i en sådan butik för 2012. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel gör dig 100 % pussäker

Om du tar hand om din munhälsa blir du pussäker, och kan spara pengar hos tandläkaren. Dålig andedräkt beror till 90 procent på hur din mun mår. Följ några enkla råd så blir du pussäker, även när du äter läkemedel som ger muntorrhet.

Kronans Droghandel gör dig 100 % pussäker i Linköping

Om du tar hand om din munhälsa blir du pussäker, och kan spara pengar hos tandläkaren. Dålig andedräkt beror till 90 procent på hur din mun mår. Följ några enkla råd så blir du pussäker, även när du äter läkemedel som ger muntorrhet.

Visa mer