Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Kronans Droghandel Ockelbo det bästa apoteket

Kronans Droghandel Ockelbo det bästa apoteket

Kronans Droghandel Ockelbo utsågs i lördags till Kronans Droghandels bästa apotek 2012. Kriterierna omfattar både lönsamhet och kundnöjdhet. Det var mycket nöjda representanter för Kronans Droghandel i Ockelbo som fick ta emot beskedet i samband med Kronans Droghandels medarbetarträff i Malmö lördagkväll.

Kronans Droghandel öppnar nytt i Varberg

Kronans Droghandel öppnar sitt 217 apotek i Varberg på torsdag den 22 november. Det nya apoteket väl placerat strax intill Coop Forum och Systembolaget. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Staden där förkylningen ökar mest just nu: Piteå

I förra veckan ökade Kronans Droghandels försäljning av förkylningsprodukter mest i Piteå med omnejd. Totalt med 126 procent jämfört med en normal försäljningsvecka. Det visar Kronans Droghandels Förkylningskarta.

Kronans Droghandel önskar God Jul

Kronans Droghandel önskar God Jul

Kronans Droghandel breddar i år sitt sortiment av härliga julprodukter. Vi hittar allt från de traditionella jultillbehören som saffran, glöggkrydda, flytande glykos och pepparmyntolja till förra årets storfavorit – julsenap. Dessutom utökas de KRAV-märkta julteerna med ett grönt te, Vinterdröm. En annan nyhet för i år är den lyxiga presentasken fylld med belgiska praliner.

Nu öppnar fyra nya minutkliniker

Nu öppnar fyra nya minutkliniker

Laastari Minutkliniken och Kronans Droghandel öppnar den 27 september i Stockholm fyra nya kliniker. De kommer öppna på Kronans Droghandel i Kista, Södermalm, Västberga och Liljeholmen. Just nu pågår arbetet med att hitta och analysera platser för att sprida minutklinikerna även i övriga landet.

Nya Svanenmärkta familjeprodukter från Kronans Droghandel

Nu har Kronans Droghandel tagit fram sin egen serie kropps- och hårvårdsprodukter för hela familjen. Samtliga både med och utan parfym samt fria från parabener och färgämnen. De parfymfria produkterna är miljömärkta av Svanen. De nya produkterna finns på Kronans Droghandels apotek från och med den 1 oktober.

Nytt Svanenmärkt barnsortiment från Kronans Droghandel

Kronans Droghandel har tagit fram sin första egna serie barnprodukter. Samtliga är Svanenmärkta, parfymfria och fria från färgämnen och parabener. Flertalet produkter är även godkända av Astma- och Allergiförbundet. Illustratören Ingela P Arrhenius har tagit fram designen till både produkterna och de nya gosedjuren Hoppsan och Doris.

Kronans Droghandel öppnar i Kinna

Kronans Droghandel inviger ett nytt apotek i Kinna den 6 september. Det nya apoteket är centralt placerat och kommer ytterligare utöka apoteksservicen i Kinna. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som en av de främsta apoteksaktörerna i Sjuhäradsområdet och som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel lanserar boka recept i mobilen

Kronans Droghandel lanserar i juli en hemsida anpassad för mobilen där man bland annat kommer att kunna boka sina recept och hitta närmsta apotek. Givetvis är sidan också fylld med information om apotek och läkemedel.

Kronans Droghandel lanserar vitaminer

Kronans Droghandel lanserar vitaminer under eget varumärke och de kommer finnas till försäljning med start vecka 36. Totalt omfattar serien sju produkter med olika smak och inriktningar. Det finns idag 13 vitaminer som vi vet är livsnödvändiga för oss och som vi själva inte kan producera utan som måste tillföras kroppen.

Var femte svensk tar fel värktablett

Kunskapen kring värktabletter är låg och många vet inte vilken man ska använda i olika situationer. Dessutom tar var tredje svensk mer än rekommenderad dos. Semestrarna är i antågande och för många innebär det fler glas vin än vanligt. Vid huvudvärk dagen efter tar var femte svensk fel värktablett som i kombination med alkohol ökar risken för leverskada även i rekommenderade doser.

Visa mer