Gå direkt till innehåll

Ämnen: Webbtjänster

Kronans Apotek lanserar sitt minsta och mest tillgängliga apotek

Kronans Apotek lanserar sitt minsta och mest tillgängliga apotek

Kronans Apotek lanserar sitt minsta och mest tillgängliga apotek hittills – en helt ny uppdaterad app som nu ger kunderna tillgång till hela sortimentet och gör det enkelt att hantera apoteksärenden direkt i mobilen. Det man inte har i huvudet får man ha i fickan – appen skickar påminnelser och hjälper dig att komma ihåg när det är dags att förnya recept och fullmakter!

Testa Drop in-vård på Vitalismässan med Kronans Apotek och Doktor.se

Testa Drop in-vård på Vitalis med Kronans Apotek och Doktor.se

Kronans Apotek och Doktor.se deltar på Vitalismässan i Göteborg 21-23 maj. I den gemensamma montern har en Drop in-enhet för enklare vårdärende byggts upp. Syftet är att låta besökare testa de olika tjänsterna som erbjuds samt uppmärksamma hur denna satsning gör vårdtjänster ännu mer tillgängliga för patienterna.

Black Week hos Kronans Apotek

Black Week hos Kronans Apotek

Black Week för Kronans Apotek var en försäljningsframgång och e-handelsförsäljningen ökade med 261% procent jämfört med samma period förra året. Även trafiken till de fysiska butikerna ökade markant.

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

Doktor.se och Kronans Apotek har tecknat ett avtal om att samarbeta för att stötta kunder och patienter. Genom samarbetet kommer medlemmar hos Doktor.se få unik service och stöd i sin vårdresa genom samtal, uppföljning och läkemedel. Samarbetet startar i januari och omfattar också marknadsföringsinsatser.

Ny e-handelschef på Kronans Apotek

Kronans Apotek växlar upp sin e-handelssatsning. Idag blev det klart att Anna Carlqvist blir ny e-handelschef på Kronans Apotek.