Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Kronans Apotek öppnar nytt i Ängelholm

Kronans Apotek öppnar nytt i Ängelholm

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek i Ängelholm torsdagen den 23 januari. Det nya apoteket ligger mitt på stora gågatan i Ängelholm och har ett attraktivt läge och sortiment. Det blir det 297:e Kronans Apotek i Sverige. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som landets tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Älmhult

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Älmhult

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Älmhult torsdagen 24 oktober. Det nya apoteket ligger i anslutning till Ikea. Apoteket blir Kronans Droghandels 229:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Borlänge

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Borlänge

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Borlänge torsdagen den 23 oktober. Det nya apoteket ligger på den nya handelsplatsen Norra Backa där bland annat IKEA öppnar. Apoteket blir Kronans Droghandels 228:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel flyttar till ny fräsch lokal i Hallsberg

Kronans Droghandel flyttar till ny fräsch lokal i Hallsberg

På måndag 21 oktober klockan 12 öppnar Kronans Droghandel i nya fräscha lokaler i centrala Hallsberg. Kunderna kommer få lättare att ta sig till apoteket och lokalerna är rymliga. Nytt i sortimentet blir också make up.

Kolesterolmätning på apotek

Kolesterolmätning på apotek

Hjärt- och kärlsjukdomar är ett av våra stora folkhälsoproblem och den vanligaste dödsorsaken i Sverige. En av riskfaktorerna är höga kolesterolvärden och över hälften av alla vuxna i Sverige har förhöjt kolesterol. Därför genomför Kronans Droghandel kolesterolmätningar på 20 apotek från den 16 oktober till 12 november.

Stödprogram för personer med typ 2-diabetes

Stödprogram för personer med typ 2-diabetes

Endast ca 50% av alla patienter med långtidsmedicinering följer den behandlingen läkaren ordinerat. Följden kan vid t.ex typ 2-diabetes bli att patienten mår sämre och att risken för svåra komplikationer som exempelvis hjärt/kärlsjukdomar, stroke och ögonproblem ökar. Kronans Droghandel och läkemedelsföretaget MSD inleder nu ett samarbete för att ge stöd och hjälp i diabetesbehandlingen.

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Uddevalla

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Uddevalla

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Uddevalla torsdagen den 26 september. Det nya apoteket ligger strax utanför Uddevalla på handelsområdet Östra Torp och blir Kronans Droghandels 228:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Malmö

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Malmö

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Malmö torsdagen den 26 september. Det nya apoteket ligger i handelsområdet Mobilia och blir Kronans Droghandels 227:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel lanserar kolesterolguide

Läkemedel som behandlar hjärt- och kärlsjukdomar är de vanligaste i Sverige. En av riskfaktorerna för hjärt- och kärlsjukdomar är kolesterol och genom att hålla kolesterolvärdet på en bra nivå, kan man minska risken för flera vanliga hjärt- och kärlsjukdomar. Därför lanserar nu Kronans Droghandel en kolesterolguide med fakta, information och frågeforum om kolesterol på www.kronansdroghandel.se.

Årets leverantör är Axellus

Under Medstops och Kronans Droghandels leverantörsträff den 11 september utsågs Axellus till årets leverantör. Axellus är en av de viktigaste leverantörerna när det gäller kosttillskott och vitaminer.

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Mantorp

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Mantorp onsdagen den 5 september. Det nya apoteket ligger på handelsområdet Mobilia i direkt anslutning till City Gross och blir Kronans Droghandel 226:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Sveriges största och mest välkända makeup-märken till Kronans Droghandel

De stora makeup-märken som dominerar marknaden i Sverige finns snart på 40 utvalda Kronans Droghandels apotek. Med start i mitten av september kommer Max Factor, IsaDora och IDUN Minerals alla finnas hos Kronans Droghandel. Makeup-sortimentet kommer tillfredsställa de som har känslig hud, söker hög kvalitet och skönhet.

Visa mer