Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

Doktor.se och Kronans Apotek har tecknat ett avtal om att samarbeta för att stötta kunder och patienter. Genom samarbetet kommer medlemmar hos Doktor.se få unik service och stöd i sin vårdresa genom samtal, uppföljning och läkemedel. Samarbetet startar i januari och omfattar också marknadsföringsinsatser.

​Black Week – en succévecka för Kronans Apotek

​Black Week – en succévecka för Kronans Apotek

Kronans Apoteks Black Week-kampanj på nätet överträffade företagets förväntade försäljning med råge. Den totala försäljningen steg med över 400%, jämfört med samma period föregående år. Kampanjen, som löpte under hela veckan, förväntades nå sin kulmen under fredagen. Men, det blev söndagen ­- som med 600% fler ordrar än samma dag 2016 - slog alla rekord för en enskild dag i företagets historia.

Kronans Apoteks app

Påminnelser förbättrar patienternas läkemedelsanvändning

I Kronans Apoteks app finns automatiska påminnelsetjänster som informerar användarna om när det är dags att hämta ut sina läkemedel och förnya sitt recept. I en ny studie framgår att påminnelsetjänsten lett till mellan 16,6 – 22,7 procent fler receptuttag av läkemedel.

Kizan Amin, apotekschef Kronans Apotek Brunna Park

Kronans Apotek öppnar nytt i Brunna Park handelsområde, Kungsängen

Imorgon torsdag öppnar Kronans Apotek nytt i Brunna Park som är ett nyetablerat handelsområde i Upplands Bro kommun. Kronans Apotek är ett av de första i området och ökar tillgängligheten på läkemedel och apoteksvaror för shoppingkunderna.

Tiotusentals bejakade sin lust

Tiotusentals bejakade sin lust

Kronans Apotek Lustgeneratorn ledde till att tiotusentals par bejakade sin lust i sommar. Mobilen förvandlades från sexdödare till lustinspirerare när tusentals par valde att utmana varandra i Kronans Apoteks Lustgeneratorn eller lyssna på erotiska noveller.

Dags att höststäda receptlistan

Dags att höststäda receptlistan

Alla Kronans Apoteks erbjuder de kunder som vill att höststäda sin receptlista från och med 13 september till och med den 10 oktober. Det finns över 320 Kronans Apotek från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.
- Det är klokt att gå igenom sin lista med recept och ta bort recept som inte längre är aktuella. Då minskar man risken för att få fel läkemedel hem och det underlättar om man vill best

Kronans Apotek nominerade till Designpriset

Kronans Apotek nominerade till Designpriset

Kronans Apoteks app har blivit nominerad till Svenska Designpriset! Minst fem appar är nominerade och den 19 oktober delas Designpriset ut till bästa app. – Målet har hela tiden varit att göra en överskådlig och lättanvänd app för alla som har recept. Nomineringen visar att vi lyckats, säger Ynette Gustavsson, apotekare och affärsutvecklare recept på Kronans Apotek.

Årets leverantör 2017. Fredrik Ljungström sortiment och marknadsdirektör Kronans Apotek, Emma Wiklund från Emma S skincare, Charlotta Nilsson, chef egenvård Kronans Apotek, Caroline Öberg från Emma S skincare.

Emma S skincare årets leverantör

Kronans Apotek har utsett Emma S skincare till årets leverantör 2017. Priset delades ut idag, onsdag, på Kronans Apoteks leverantörsträff.

Ännu enklare att hämta djurrecept

Ännu enklare att hämta djurrecept

Nu kan Kronans Apoteks app ta emot djurrecept. Något som kommer underlätta enormt för djurägare som slipper oroa sig över om just deras djurläkemedel finns inne på det lokala apoteket. I Kronans Apoteks app går det enkelt att se lagersaldo på apoteken och det går enkelt att beställa läkemedlet direkt hem.

Tillsammans för en rökfri generation

Tillsammans för en rökfri generation

Kronans Apotek och A Non Smoking Generation inleder nu ett samarbete för att hjälpa vuxna att bli bättre förebilder och att få färre att använda tobak. Samarbetet innebär bland annat att det för varje såld rökavvänjningsprodukt kommer att gå fem kronor till A Non Smoking Generations verksamhet.

Visa mer