Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Lyckeby

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Lyckeby

Den 2 juni öppnar Kronans Apotek sitt femte apotek i Blekinge utanför Karlskrona i Lyckeby. Det nya Apoteket kommer att ligga intill Willys på Slottsbackens köpcentrum i Lyckeby. Ansvarig apotekschef blir apotekare Per Åkerström, som återvänder till hemstaden efter många år inom läkemedelsindustrin i olika roller.

Nu finns en receptfri medicinteknisk produkt mot mollusker som fungerar för båda barn och vuxna.

Ny effektivt produkt hjälper barn och vuxna att bli av med mollusker

En helt ny och effektivt produkt mot mollusker finns nu på Kronans Apotek, NoPoxivir. - Varje år registreras det cirka 40 000 fall av personer som drabbasav mollusker, säger Helene Westin Pettersson apotekschef. - Det är många barn som drabbas av mollusker så det är glädjande att det nu finns en effektivt medicinteknisk produkt som är receptfritt.

Apoteksaffär

Kronans Apotek och Apotek Hjärtat i apoteksaffär

Kronans Apotek och Apotek Hjärtat har ingått avtal om att köpa och sälja apotek mellan kedjorna. Kronans Apotek köper sex apotek av Apotek Hjärtat och Apotek Hjärtat köper två apotek av Kronans Apotek.

Ökad användning av solskydd under april och maj

Ökad användning av solskydd under april och maj

​Försäljningen av solskydd har börjat öka nu på våren. Och det är bra för vårsolen är stark och det är lätt att bränna sig. Bara under de senaste veckorna har försäljningen av solskyddsmedel ökat med drygt 150 procent.

Bäst på fyra veckors sammanhållen semester

​På Kronans Apotek får cirka 50 procent av medarbetarna fyra veckors sammanhållen semester. - Vi på Kronans Apotek har i flera år varit bäst i branschen på att erbjuda fyra veckors sammanhållen semester, och troligen kommer vi lyckas med det även i år , säger Gunilla Winlund, HR-direktör på Kronans Apotek.

Kraftig ökning av pollen under de senaste dagarna

Kraftig ökning av pollen under de senaste dagarna

Pollensäsongen har redan börjat. Under de senaste veckorna har försäljningen av pollenläkemedel ökat kontinuerligt på Kronans Apotek, från vecka fem till vecka 14 har försäljningen gått upp 383 procent i Sverige. Nu väntas högre temperaturer och mer pollen.

Ny VD till Kronans Apotek

Kronans Apotek får idag en ny VD. Lars Birkeland lämnar sin post och ersätts av Stig Tornell, tidigare sortiment- och marknadsdirektör.

MOOD i Stockholm får apotek

MOOD i Stockholm får apotek

MOOD Stockholm har saknat ett apotek, men den 31 mars öppnar Kronans Apotek i gallerian. Behovet av ett apotek i MOOD Stockholm är större än någonsin, särskilt som det nu finns en läkarmottagning i direkt anslutning till gallerian. Kronans Apotek kommer att ha ett brett sortiment av receptbelagda läkemedel, skönhet- och hälsoprodukter och självklart finns också kunniga medarbetare på plats.

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Kungsbacka

Kronans Apotek öppnar nytt apotek i Kungsbacka

Kronans Apotek öppnar ett nytt apotek imorgon, torsdag, 17 mars. Det nya apoteket ligger i Kungsbacka Inlag, ett nytt handelsområde på orten. Genom etableringen befäster Kronans Apotek sin position som en ledande apoteksaktör.

Visa mer