Gå direkt till innehåll

Regioner: Östergötland

Kronans Apotek informerar och uppmuntrar sina kunder att se över sina fullmakter.

Hundratusentals fullmakter förfaller 1 juni – 9 av 10 omedvetna om detta

Den 1 juni 2024 upphör många fullmakter för apoteksärenden att gälla, vilket påverkar hundratusentals svenskar. En ny Sifo-undersökning från Kronans Apotek visar att 9 av 10 är helt omedvetna om detta. Nu vill Kronans Apotek informera och uppmuntra svenskar att se över sina fullmakter för att inte stå utan när fullmakten förfaller.

Fri blodtrycksmätning på Alla Hjärtans dag

Fri blodtrycksmätning på Alla Hjärtans dag

På Alla Hjärtans dag den 14 februari kommer 87 av Kronans Apotek erbjuda fri blodtrycksmätning. - Det finns anledning att följa sitt blodtryck, till exempel om man går på en behandling för högt blodtryck, om du fått rådet att mäta ditt blodtryck från din läkare eller om du känner oro för ditt blodtryck, säger David Cambert Berglund, apotekare på Kronans Apotek.

Kronans Apotek öppnar i centrala Norrköping

Kronans Apotek öppnar i centrala Norrköping

Den 13 oktober öppnar Kronans Apotek ett nytt stort apotek i Norrköping. Apoteket ligger i Dominogallerian mitt i centrala Norrköping och är Kronans Apoteks femte apotek i staden.

Sahlgrenska - Årets Kronans Apotek 2015

Kronans Apotek har utsett Sahlgrenska till Årets Apotek 2015. Med ett 100% fokus på kunderna har apoteket utvecklats positivt under 2015. Priset som Årets apotek delades ut i samband med att Kronans Apoteks chefer och Servicekontor samlades i Stockholm.

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Mantorp

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Mantorp onsdagen den 5 september. Det nya apoteket ligger på handelsområdet Mobilia i direkt anslutning till City Gross och blir Kronans Droghandel 226:e apotek. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

8-14 april gratis blodtrycksmätning på 68 apotek

Kronans Droghandel erbjuder kostnadsfri blodtrycksmätning på 68 av sina 200 apotek i 18 län under perioden 8-14 april och 6-12 maj. Detta är en del av Kronans Droghandels satsning Alla Hjärtans År.

Kronans Droghandel gör dig 100 % pussäker i Linköping

Om du tar hand om din munhälsa blir du pussäker, och kan spara pengar hos tandläkaren. Dålig andedräkt beror till 90 procent på hur din mun mår. Följ några enkla råd så blir du pussäker, även när du äter läkemedel som ger muntorrhet.

Kronans Droghandel inför sluta röka-ruta

Den andra januari inför Kronans Droghandel sluta röka-rutor för att underlätta för de som vill sluta röka. Nikotin är ett av de mest beroende framkallande ämnen vi känner till och förklara varför det är så svårt att sluta röka. För att klara att bryta sitt beroende behöver man stöd.

Kronans Droghandel öppnar i Finspång

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Finspång den 8 december. Apoteket ligger i köpcentrumet Viberga i Coop Forum. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel öppnar i Norrköping

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Norrköping den 25oktober. Apoteket ligger i det lokala centrumet Skarphagen. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel öppnar i Mjölby

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Mjölby den 28 september. Apoteket ligger i anslutning till Coop Forum. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Sommar och sol, bett och stick, glöm inte semesterapoteket

Sommaren är här och den är underbar. Samtidigt finns alltid en risk att man drar på sig en enklare åkomma eller får ett bett eller stick som kan förstöra några dagar. Därför är det klokt att ha ett enklare semesterapotek till hands.

Nu öppnar Kronans Droghandel i Motala

På torsdag den 24 mars, invigs Kronans Droghandels nya apotek i Motala. Kronans Droghandel utsågs i förra veckan till Årets utmanare i Retail awards, detaljhandels stora pris och har tidigare varit den nya apoteksaktör med nöjdaste kunder i Svenskt kvalitetsindex mätning för 2010. Nu kommer kedjan till Motala.

Ökad försäljning av pollenprodukter i Östergötland

I Östergötland har försäljningen av pollenläkemedel och produkter ökat mest i landet den senaste veckan. Det visar Kronans Droghandel Pollenkarta. Pollenhalterna är just nu låga för al och hassel i länet.