Gå direkt till innehåll

Ämnen: Mat

Kronans Apotek och MatHem tecknar samarbetsavtal - blir först med att kunna leverera hem mat och läkemedel samtidigt

Den nätbaserade matbutiken MatHem och apotekskedjan Kronans Apotek slår nu sina påsar ihop. Genom det nya samarbetet blir det möjligt att beställa receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror från Kronans Apotek via MatHem och få leveransen direkt hem till dörren tillsammans med matbeställningen. Den här tjänsten blir Kronans Apotek och MatHem först i Sverige med. Erbjudandet lanseras i början a

Kronans Apoteks Julsortiment 2018

Kronans Apotek önskar en God Jul

Kronans Apotek förnyar julsortimentet och gör julen ännu godare. Bland nyheterna märks årets senap – med smak av nejlika och pomerans. Nytt är också de tre julsmakerna på årets ekologiska te-sortiment. De lyxiga presentaskarna fyllda med chokladtryfflar i olika smaker ser även till att chokladälskarna får sitt!

Kronans Apoteks senap smaksatt med cognac och saffran

Kronans Apoteks julnyheter 2016

Inför julen lanserar Kronans Apotek flera nyheter. En ny senap med smak av cognac och saffran, blåbärstryfflar, lakritschoklad och belgiska praliner i en liten ask.

Premiär för Kronans Droghandels julsenap

Premiär för Kronans Droghandels julsenap

På måndagen den 15 november är det premiär för Kronans Droghandels julsenap på 176 apotek över hela landet. Det är en helt ny senap tillverkad av senapsfrön från östgötaslätten som har provats ut av Kronans Droghandels medarbetare. Apotekens senap är en tradition på det svenska julbordet sedan många år.