Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Jenny Rådeström, sortimentsdirektör på Kronans Apotek

Kronans Apotek ökar sin satsning på EMV – med 200 nya apotek

Ett år har gått sedan sammanslagningen av Kronans Apotek och Apoteksgruppen. Nu skalar den rikstäckande apotekskedjan upp satsningen på egna varumärken. Med integrationen av de 200 nya butikerna från Apoteksgruppen har Kronans Apotek en ännu större kraft att öka volymerna, produktutveckla och bredda sitt EMV-sortimentet.

Kronans Apotek lanserar återfuktande läppbalsam i två härliga höstfärger

Kronans Apotek lanserar återfuktande läppbalsam i två härliga höstfärger

Som en del av Kronans Apoteks satsning på egna märkesvaror lanseras nu det nya återfuktande läppbalsamet Tinted Lip Balm i två höstnyanser; soft nude och red. Dessutom utökas den vårdande serien True Age med fem produkter anpassad för den mogna kvinnans kropp. Produkterna finns tillgängliga på apoteken och i e-handeln från vecka 41.

Julens nya smaker från nya Kronans Apotek

Julens nya smaker från nya Kronans Apotek

Bland julens smaker från Kronans Apotek 2023 finns både smakfulla nyheter och återkommande favoriter från tidigare julsortiment från Kronans Apotek och Apoteksgruppen. I över 100 år har senap varit en jultradition på svenska apotek, som en hyllning till detta lanseras varje år en ny senapssmak och årets senap från Kronans Apotek har smak av apelsin och honung.

Årets Leverantör 2023 - Bayer

Kronans Apotek utser Bayer till Årets Leverantör 2023

Under Kronans Apoteks årliga leverantörsträff som i år gick av stapeln i Winterviken i Stockholm prisades leverantörer med olika utmärkelser. Traditionsenligt delades utmärkelsen Årets Leverantör 2023 ut där Bayer kammade hem vinsten i hård konkurrens med andra leverantörer inom läkemedel, hälso- och egenvårdssortimentet.

Kronans Apotek släpper AI-producerad sommarplåga omde värsta sommarplågorna

Kronans Apotek släpper AI-producerad sommarplåga om de värsta sommarplågorna

Lata dagar i solen, långa utflykter och sena grillkvällar. Sommaren är underbar. Men brända axlar, svidande skavsår och kliande myggbett är också en del av sommarens melodi. För att påminna kunderna om att fylla på semesterapoteket bad Kronans Apotek därför AI att ta fram en lösning. Resultatet blev en extremt plågsam sommarplåga om sommarplågorna.

Jörgen Bitzekis, ny e-handelsdirektör på Kronans Apotek

Kronans Apotek rekryterar Jörgen Bitzekis till ny e-handelsdirektör

Kronans Apotek tar nästa steg i utvecklingen av bolagets e-handelssatsning och har nu rekryterat Jörgen Bitzekis till rollen som e-handelsdirektör. Han tillträder tjänsten den 14 augusti och kommer närmast från Nordiska Galleriet Group där han haft rollen som COO. Jörgen Bitzekis kommer att ingå i ledningsgruppen på Kronans Apotek.

Visa mer