Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Hudvårdsserien KALLA får tillökning.

Charlotte Kalla utökar hållbar hudvårdsserie med Kronans Apotek

Efter succédebuten med hudvårdsserien Kalla utökar nu Kronans Apotek sortimentet med ytterligare tre produkter tillsammans med skiddrottningen Charlotte Kalla. Nu adderas duschkräm, kroppslotion och deodorant till serien. Produkterna är framtagna för utsatt hy och finns nu exklusivt på Kronans Apoteks hyllor och e-handel.

Fyrdubblad kapacitet i Kronans Apoteks förpackningslinje i e-handeln

Kronans Apotek automatiserar sin förpackningslinje i e-handeln – kapaciteten fyrdubblas

Kronans Apoteks nya automatiserade förpackningsmaskiner har efter några veckors testperiod tagits i fullt bruk. De nya förpackningsmaskinerna sköter automatiskt paketeringen av alla e-handelsleveranser från företagets centrallager i Enköping. De kan paketera upp till fyra gånger snabbare än tidigare manuell process och samtidigt främjas miljön genom mindre paket och färre transporter.

Finnar och skönhetsideal skapar stress bland tonåringar

Finnar och skönhetsideal skapar stress bland tonåringar

Finnar och fet hy påverkar många tonåringars självkänsla och särskilt tonårstjejer upplever att skönhetsideal skapar stress i vardagen. Samtidigt anser många tonårsföräldrar att det är svårt att prata om hudproblem med sina barn. Det visar en färsk undersökning som Kronans Apotek låtit genomföra.

Karl-Johan Börjeson, Kronans Apotek, Anders Bergh, Johnson & Johnson och Naem Droubi, Kronans Apotek

Kronans Apotek utser Johnson & Johnson till årets leverantör 2021

Under Kronans Apoteks årliga leverantörsträff, som även i år hölls digitalt, utsågs Johnson & Johnson till årets leverantör 2021. Företaget vann utmärkelsen i konkurrens med hundratals leverantörer inom läkemedel-, hälso- och egenvårdssortimentet.

Kronans Apotek accepterar Freja eID för identifiering i 320 apotek

Kronans Apotek accepterar Freja eID för identifiering i 320 apotek

Som den första apotekskedjan accepterar nu Kronans Apotek legitimering med Freja eID:s mobila ID-handling vid till exempel uthämtning av recept i alla sina apotek runt om i landet. Även företagets e-handel och kundtjänst kommer att anslutas till Freja eID inom kort.

Kronans Apotek öppnar outlet i Angered

Kronans Apotek öppnar outlet i Angered

När Kronans Apotek i Angered flyttar in i nya lokaler i Angered Centrum öppnar företaget även en outlet. Det blir apotekskedjans första outletbutik som invigs i mitten av september. Om konceptet faller väl ut kan Kronans Apotek öppna fler outlets på andra platser i landet.

Kronans Apotek lanserar Ren Rutin - hudvårdsserie för fet och oren hy

Kronans Apotek lanserar Ren Rutin - hudvårdsserie för fet och oren hy

Ren Rutin är en ny hudvårdsserie från Kronans Apotek. Den hjälper till att skapa en lugnande och vårdande hudvårdsrutin i tre enkla steg för att få fet och oren hy i balans. Produktserien finns nu exklusivt på Kronans Apotek, både i fysiska butiker och i webbshopen.

Ny HR-direktör till Kronans Apotek

Ny HR-direktör till Kronans Apotek

Kronans Apotek får en ny HR-direktör, Sara Tavell. Sara Tavell har lång erfarenhet inom handel med anställningar inom Åhlens och Coop bland annat. Hon kommer att börja på Kronans Apotek i september.

Nu lanserar Kronans Apotek och Mathem ny gemensam tjänst. Foto: Hanna Olsson

Nu lanserar Kronans Apotek och Mathem ny gemensam tjänst

Samarbetet mellan Kronans Apotek och Mathem har mynnat ut i en helt ny tjänst där apotekskedjan är fullt integrerad i Mathem. Från och med juni kan kunderna enkelt hantera inköp av mat, apoteksvaror och receptbelagda mediciner och få allt i samma leverans. Lösningen är byggd med 100 procent kundfokus för att det ska vara så enkelt som möjligt att handla apoteksvaror från Kronans Apotek via Mathem.

Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp

Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp

Kronans Apotek satsar vidare på att förstärka kundupplevelsen. En stor del av kundupplevelsen består av den kundservice som företaget erbjuder i olika kanaler. För att kunna skala upp och ännu bättre möta kunders förväntningar väljer nu Kronans Apotek Webhelp i Kalmar som ny kundservicepartner.

Visa mer