Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Anders Torell, VD på Kronans Apotek

Idag tillträder Anders Torell som ny VD på Kronans Apotek

Idag tillträder Anders Torell som ny VD på Kronans Apotek. ​– Jag ser verkligen fram emot att börja jobba på Kronans Apotek som är ett spännande företag med mycket kompetenta, engagerade och positiva medarbetare, säger Anders Torell.

Tack vare app och push-notiser minskar felaktig användning av läkemedel

Tack vare app och push-notiser minskar felaktig användning av läkemedel

Under 2017 har allt fler patienter som använder Kronans Apoteks app fått möjlighet att använda läkemedel på ett korrekt. - I rapporten framgår det att påminnelsetjänsten via vår app lett till mellan 16,6 – 22,7 procent fler receptuttag av läkemedel,säger Anna Skarph chefsapotekare på Kronans Apotek och tillägger.

Tygpåsen kommer till våren på Kronans Apotek

Förbrukning av plastpåsar ned 38 procent på Kronans Apotek

Förbrukningen av plastpåsar hos Kronans Apoteks har minskat med 38 % sedan den nya EU-förordningen infördes i juni i år. Företaget tar nu nästa steg i sin satsning för att minska sin miljöpåverkan och byter till plastpåsar i 100 % återvunnen plast. I samband med detta börjar företaget också att ta betalt för plastpåsarna för att ytterligare sänka efterfrågan.

Kronans Apotek öppnar nytt i Munksjöstaden i Jönköping

Kronans Apotek öppnar nytt i Munksjöstaden i Jönköping

Kronans Apotek öppnar imorgon, 14 december, ett nytt apotek i den nya stadsdelen Munksjöstaden i Jönköping. Apoteket ligger precis intill Vätternhälsans vårdcentral, nära campus och centralt i stadsdelen perfekt för de som vill handla apoteksprodukter och få läkemedelsrådgivning.

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

​Doktor.se och Kronans Apotek i samarbete

Doktor.se och Kronans Apotek har tecknat ett avtal om att samarbeta för att stötta kunder och patienter. Genom samarbetet kommer medlemmar hos Doktor.se få unik service och stöd i sin vårdresa genom samtal, uppföljning och läkemedel. Samarbetet startar i januari och omfattar också marknadsföringsinsatser.

​Black Week – en succévecka för Kronans Apotek

​Black Week – en succévecka för Kronans Apotek

Kronans Apoteks Black Week-kampanj på nätet överträffade företagets förväntade försäljning med råge. Den totala försäljningen steg med över 400%, jämfört med samma period föregående år. Kampanjen, som löpte under hela veckan, förväntades nå sin kulmen under fredagen. Men, det blev söndagen ­- som med 600% fler ordrar än samma dag 2016 - slog alla rekord för en enskild dag i företagets historia.

Kronans Apoteks app

Påminnelser förbättrar patienternas läkemedelsanvändning

I Kronans Apoteks app finns automatiska påminnelsetjänster som informerar användarna om när det är dags att hämta ut sina läkemedel och förnya sitt recept. I en ny studie framgår att påminnelsetjänsten lett till mellan 16,6 – 22,7 procent fler receptuttag av läkemedel.

Kizan Amin, apotekschef Kronans Apotek Brunna Park

Kronans Apotek öppnar nytt i Brunna Park handelsområde, Kungsängen

Imorgon torsdag öppnar Kronans Apotek nytt i Brunna Park som är ett nyetablerat handelsområde i Upplands Bro kommun. Kronans Apotek är ett av de första i området och ökar tillgängligheten på läkemedel och apoteksvaror för shoppingkunderna.

Tiotusentals bejakade sin lust

Tiotusentals bejakade sin lust

Kronans Apotek Lustgeneratorn ledde till att tiotusentals par bejakade sin lust i sommar. Mobilen förvandlades från sexdödare till lustinspirerare när tusentals par valde att utmana varandra i Kronans Apoteks Lustgeneratorn eller lyssna på erotiska noveller.

Visa mer