Gå direkt till innehåll

Regioner: Värmland

Kronans Apotek informerar och uppmuntrar sina kunder att se över sina fullmakter.

Hundratusentals fullmakter förfaller 1 juni – 9 av 10 omedvetna om detta

Den 1 juni 2024 upphör många fullmakter för apoteksärenden att gälla, vilket påverkar hundratusentals svenskar. En ny Sifo-undersökning från Kronans Apotek visar att 9 av 10 är helt omedvetna om detta. Nu vill Kronans Apotek informera och uppmuntra svenskar att se över sina fullmakter för att inte stå utan när fullmakten förfaller.

Kronans Apoteks nya drive-thru i Kronoparken, Karlstad.

Kronans Apotek satsar på drive-thru

Som ett led i satsningen på utökad kundservice öppnar Kronans Apotek nu sitt första drive-thru apotek, på Kronoparken i Karlstad. Från och med den 4 april kan kunder köra fram till en drive thru-lucka för att handla apoteksvaror, hämta ut recept eller paket samt få rådgivning – utan att behöva lämna bilen. Uppskattas tjänster kommer den att tas ut till fler apotek under 2022.

​Kronans Apotek i Likenäs öppnar

​Kronans Apotek i Likenäs öppnar

Kronans Apotek i Likenäs kommer att öppna med begränsade öppettider från den 30 juli. Öppettiderna kommer att vara klockan 10-13 fem dagar i veckan.

Positivt för Kronans Apotek i Likenäs

Positivt för Kronans Apotek i Likenäs

För några veckor sedan flaggade Kronans Apotek för att apoteket i värmländska Likenäs behövde stängas mellan 16 juni och 2 september på grund av brist på farmaceuter. Nu har företaget lyckats hitta lösningar för att se till att invånarna i Likenäs får apoteks-service under sommaren.

Nytt Kronans Apotek på Hammarö

Nytt Kronans Apotek på Hammarö

Den 8 december öppnar Kronans Apotek ett nytt apotek på Hammarö i Värmland. Hammarö är en expansiv kommun med allt fler invånare som också har ökande behov av apoteksservice.

​Ny säkerhetschef på Kronans Apotek

​Ny säkerhetschef på Kronans Apotek

Tomas Forssell blir säkerhetschef på Kronans Apotek. Han är idag säkerhetschef på Apotek Hjärtat, men kommer att gå över till Kronans Apotek under våren. Genom det förstärker Kronans Apotek sitt strategiska och operativa säkerhetsarbete.

Kronans Apotek bjuder in till diabeteskväll i Sunne

Kronans Apotek bjuder in till diabeteskväll i Sunne

Diabetes är idag en världsomspännande epidemi och den sjukdom som ökar mest i världen. Under 2014 fokuserar Kronans Apotek på diabetes och att stötta diabetiker. På torsdagen den 10 april bjuder Kronans Apotek i Sunne in till en kundkväll om diabetes.

8-14 april gratis blodtrycksmätning på 68 apotek

Kronans Droghandel erbjuder kostnadsfri blodtrycksmätning på 68 av sina 200 apotek i 18 län under perioden 8-14 april och 6-12 maj. Detta är en del av Kronans Droghandels satsning Alla Hjärtans År.

Kronans Droghandel öppnar nytt i Sunne

Kronans Droghandel öppnar sitt 218 apotek i Sunne på torsdag den 29 november. Det nya apoteket väl placerat inne i Coop Extra. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel öppnar i Säffle

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Säffle den 19 april. Apoteket kommer att ha särskild inriktning på djurläkemedel eftersom det finns många kunder som efterfrågar just detta sortiment i Säffle. Kronans Droghandel kommer ligga i 45:an köpcentrum vid riksväg 45. Genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Kronans Droghandel gör dig 100 % pussäker i Kil

Om du tar hand om din munhälsa blir du pussäker, och kan spara pengar hos tandläkaren. Dålig andedräkt beror till 90 procent på hur din mun mår. Följ några enkla råd så blir du pussäker, även när du äter läkemedel som ger muntorrhet.

Kronans Droghandel öppnar 15 apotek 2012

Kronans Droghandel planerar att öppna cirka 15 apotek under 2012. Det är färre än under 2010 och 2011, men innebär en fortsatt hög etableringstakt. De nya apoteken innebär att kunderna får tillgång till mer apoteksservice och den kunskap och expertis som Kronans Droghandels medarbetare har.

Kronans Droghandel inför sluta röka-ruta

Den andra januari inför Kronans Droghandel sluta röka-rutor för att underlätta för de som vill sluta röka. Nikotin är ett av de mest beroende framkallande ämnen vi känner till och förklara varför det är så svårt att sluta röka. För att klara att bryta sitt beroende behöver man stöd.

Kronans Droghandel öppnar i Kristinehamn

Kronans Droghandel öppnar ett nytt apotek i Kristinehamn den 12 oktober. Apoteket ligger i anslutning till Coop Forum och genom etableringen befäster Kronans Droghandel sin position som Sveriges tredje största apoteksaktör.

Sommar och sol, bett och stick, glöm inte semesterapoteket

Sommaren är här och den är underbar. Samtidigt finns alltid en risk att man drar på sig en enklare åkomma eller får ett bett eller stick som kan förstöra några dagar. Därför är det klokt att ha ett enklare semesterapotek till hands.

Nu öppnar Kronans Droghandel i Bergvik

På torsdag den 14 april, invigs Kronans Droghandels nya apotek i Bergvik, Karlstad. Apoteket kommer att öppnas i anslutning till Coop Forum, på Frykmans Väg 1 i Bergvik. Sedan tidigare finns elva apotek i Karlstad och nu ökar konkurrensen. Kronans Droghandels är Sveriges tredje största apotekskedja och är delägda av Kooperativa förbundet.

Nu öppnar Kronans Droghandel i Arvika

På onsdag den sjätte april, invigs Kronans Droghandels nya apotek i Arvika. Apoteket kommer att öppnas i anslutning till Coop Forum, på Styckåsgatan 37 i Arvika. Sedan tidigare finns två apotek i Arvika och nu ökar konkurrensen. Kronans Droghandels är Sveriges tredje största apotekskedja och är delägda av Kooperativa förbundet.