Gå direkt till innehåll

Ämnen: Partnerskap, samarbeten

Christer Kihlberg, Sara Norman, Anders Alm, Axel Sundberg från Haleon.

Kronans Apotek utser Haleon till Årets leverantör 2024

Igår anordnade Kronans Apotek sin årliga leverantörsträff som i år höll till på Kulturhuset i Stockholm. Under träffen tilldelades leverantörer olika utmärkelser. Traditionsenligt delades utmärkelsen årets leverantör ut. I hård konkurrens med andra leverantörer, gick det prestigefyllda priset i år till Haleon.

Dan Adolfsson, Logistikchef Kronans Apotek, Mats Flodin, Kommunfullmäktige Enköping Kommun och Erik Sjögren, VD Kronans Apotek inviger Kronans Apoteks nya e-handelslager.

Kronans Apotek växlar upp med ett nytt e-handelslager i Enköping

Nu är Kronans Apoteks nya e-handelslager i Enköping invigt och i full drift. Med närmre 13 000 kvm garanteras nu en kapacitet för ökade volymer, ett bredare sortiment, effektivare och säkrare flöden och en modernare, hållbar arbetsmiljö för alla medarbetare.

Nu lanserar Kronans Apotek och Mathem ny gemensam tjänst. Foto: Hanna Olsson

Nu lanserar Kronans Apotek och Mathem ny gemensam tjänst

Samarbetet mellan Kronans Apotek och Mathem har mynnat ut i en helt ny tjänst där apotekskedjan är fullt integrerad i Mathem. Från och med juni kan kunderna enkelt hantera inköp av mat, apoteksvaror och receptbelagda mediciner och få allt i samma leverans. Lösningen är byggd med 100 procent kundfokus för att det ska vara så enkelt som möjligt att handla apoteksvaror från Kronans Apotek via Mathem.

Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp

Kronans Apotek byter kundservice till Webhelp

Kronans Apotek satsar vidare på att förstärka kundupplevelsen. En stor del av kundupplevelsen består av den kundservice som företaget erbjuder i olika kanaler. För att kunna skala upp och ännu bättre möta kunders förväntningar väljer nu Kronans Apotek Webhelp i Kalmar som ny kundservicepartner.

Kronans Apotek och MatHem tecknar samarbetsavtal - blir först med att kunna leverera hem mat och läkemedel samtidigt

Den nätbaserade matbutiken MatHem och apotekskedjan Kronans Apotek slår nu sina påsar ihop. Genom det nya samarbetet blir det möjligt att beställa receptbelagda läkemedel och andra apoteksvaror från Kronans Apotek via MatHem och få leveransen direkt hem till dörren tillsammans med matbeställningen. Den här tjänsten blir Kronans Apotek och MatHem först i Sverige med. Erbjudandet lanseras i början a

Kronans Apotek öppnar nytt på S:t Eriks Ögonsjukhus i Solna

Kronans Apotek öppnar nytt på S:t Eriks Ögonsjukhus i Solna

Idag öppnar Kronans Apotek ett helt nytt apotek på S:t Eriks Ögonsjukhus, Eye of Excellence, som nyligen flyttade in i den nybyggda fastigheten på Eugeniavägen 12 i Hagastaden, Solna. Det nya apoteket kommer att ha ett nära samarbete med ögonsjukhuset och erbjuda rådgivning och ett större sortiment av läkemedel och egenvård för ögonproblem.

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Kronans Apotek skänker 900 liter handdesinfektion till Stockholms Stadsmission

Kronans Apotek har under corona-krisen skänkt bort handdesinfektion i stora mängder, bland annat till Gustavsbergs vårdcentral och till organisationen Vid Din Sida. Nu får även Stockholms Stadsmission hjälp av företaget som skänker dem cirka 900 liter handdesinfektion. Stockholms Stadsmission driver flera boenden och dagverksamheter för människor som lever i utsatthet och hemlöshet.

Charlotte Kalla och Kronans Apoteks VD, Anders Torell. Foto: Hanna Olsson

Charlotte Kalla och Kronans Apotek utvecklar hållbar hudvård i nytt samarbete

Sveriges främsta kvinnliga olympier, Charlotte Kalla, har tecknat ett treårigt avtal med Kronans Apotek. Tillsammans utvecklar de en produktserie med fokus på hållbar hudvård, både för miljö och människor. “Ska jag sätta mitt namn på en produkt så vill jag vara delaktig i processen och säkerställa att det är en hållbar produkt och ett samarbete som jag kan stå för”, säger Charlotte Kalla.

Kronans Apotek och Aktarrs hälsoevent för arabisktalande blev en succé

Succé för hälsoevent för arabisktalande - vill öka förtroendet för hälsosektorn

Igår kväll anordnade Kronans Apotek och nyhetsplattformen Aktarr Sveriges första storskaliga hälsoevent för arabisktalande i centrala Stockholm. Syftet var att skapa ett forum där arabisktalande får en möjlighet att lära sig mer om apotekens funktion och dess självklara roll i samhället. Eventet blev en succé med närmare 300 gäster närvarande.

Anders Torell, Vd på Kronans Apotek, tillsammans med Pär Åhrström, Sanofi.

Kronans Apotek utser Sanofi till årets leverantör 2019

Kronans Apotek har utsett Sanofi till årets leverantör 2019. Övriga utmärkelser som delades ut under Kronans Apoteks årliga leverantörsträff var: ”Årets samarbete” som gick till Dermarome, ”Årets lansering” som gick till KaroPharma – Viruseptin och ”Årets kampanj” som gick till ACO-fest – Perrigo.

Testa Drop in-vård på Vitalismässan med Kronans Apotek och Doktor.se

Testa Drop in-vård på Vitalis med Kronans Apotek och Doktor.se

Kronans Apotek och Doktor.se deltar på Vitalismässan i Göteborg 21-23 maj. I den gemensamma montern har en Drop in-enhet för enklare vårdärende byggts upp. Syftet är att låta besökare testa de olika tjänsterna som erbjuds samt uppmärksamma hur denna satsning gör vårdtjänster ännu mer tillgängliga för patienterna.