Gå direkt till innehåll

Ämnen: Spa, hälsa, friskvård

Kronans Apotek lanserar nya hudvårdsserien Hydration

Kronans Apotek lanserar nya hudvårdsserien Hydration

Kronans Apotek fortsätter att utöka sitt egenvårdssortiment och presenterar inför våren den nya hudvårdsserien Hydration. Hydration är en hudvårdsserie med återfuktande ingredienser för den torra huden och serien består av fem produkter.

Hudvårdsserien KALLA får tillökning.

Charlotte Kalla utökar hållbar hudvårdsserie med Kronans Apotek

Efter succédebuten med hudvårdsserien Kalla utökar nu Kronans Apotek sortimentet med ytterligare tre produkter tillsammans med skiddrottningen Charlotte Kalla. Nu adderas duschkräm, kroppslotion och deodorant till serien. Produkterna är framtagna för utsatt hy och finns nu exklusivt på Kronans Apoteks hyllor och e-handel.

Kronans Apotek byter ut burkarna till biobaserad plast

Kronans Apotek byter ut burkarna till biobaserad plast

Kronans Apoteks arbete med att byta till miljövänligare förpackningar inom de egna märkesvarorna fortsätter. Nu är det burkarna inom kategorin vitaminer och kosttillskott som byts ut till bioplast och får därmed även märkningen ’I’m Green’. Storleken på burkarna anpassas och fyllnadsgraden maximeras.

Charlotte Kalla lanserar hudvårdsserie med Kronans Apotek

Charlotte Kalla lanserar hudvårdsserie med Kronans Apotek

Idag lanserar Kronans Apotek och Charlotte Kalla en ny hållbar hudvårdserie för utsatt hy. Samtliga nio produkter för ansikte, händer och fötter i serien är veganska, närproducerade och Cosmos Natural-certifierade. Den gemensamt framtagna produktserien, som bär namnet Kalla, finns på alla Kronans Apoteks E-handeln från och med idag den 7 oktober.

Kronans Apotek börjar sälja antikroppstester

Kronans Apotek börjar sälja antikroppstester

Kronans Apotek börjar sälja antikroppstester för coronaviruset, tester som kan visa om personen varit smittad av det nya coronaviruset. I samarbete med ICT Health startar Kronans Apotek sin verksamhet på sitt apotek i Valbo, Gävle, samt Sandviken denna vecka, sedan följer ett flertal orter. Antikroppstest görs genom ett blodprov, stick i fingret.

Kronans Apotek lanserar grönare solskyddsserie

Kronans Apotek lanserar grönare solskyddsserie

​Med sommaren runt hörnet lanserar Kronans Apotek en egen serie solskyddsprodukter tillverkade i Sverige. Förpackningarna är gjorda av plast från socker och delvis av återvunnen plast och serien är godkänd av Asthma Allergy Nordic. De första produkterna i den nya solskyddserien finns tillgänglig från och med nu i alla Kronans 320 apotek och även på nätet. Fler produkter lanseras inom kort.

Hannes Hasselrot och Charlotte Stedheim ska stärka Kronans Apoteks e-handel ytterligare

Kronans Apotek stärker sin kundfokus– tar in tung duo

Kronans Apoteks e-handel har haft en positiv utveckling de senaste åren och med två nyrekryteringar skruvas tempot upp ytterligare. Hannes Hasselrot blir ny E-handelschef och Charlotte Stedheim blir ny Försäljningschef för e-handeln.

Testa Drop in-vård på Vitalismässan med Kronans Apotek och Doktor.se

Testa Drop in-vård på Vitalis med Kronans Apotek och Doktor.se

Kronans Apotek och Doktor.se deltar på Vitalismässan i Göteborg 21-23 maj. I den gemensamma montern har en Drop in-enhet för enklare vårdärende byggts upp. Syftet är att låta besökare testa de olika tjänsterna som erbjuds samt uppmärksamma hur denna satsning gör vårdtjänster ännu mer tillgängliga för patienterna.

För att stötta ”Hjärtemånaden” skänker Kronans Apotek 50 kronor till Riksförbundet HjärtLung för varje såld blodtrycksmätare av typen Omron M7 Intelli IT och Omron M3 Comfort.

Kronans Apotek stödjer Hjärtemånaden och hjälper dig ha koll på blodtrycket

Varje år i februari uppmärksammas Hjärtat av Riksförbundet HjärtLung genom kampanjen ”Hjärtemånaden”. I år stödjer Kronans Apotek denna kampanj genom att skänka 50 kronor till Riksförbundet HjärtLung för varje såld blodtrycksmätare av utvalda modeller. Dessutom, och under hela året, erbjuder Kronans Apotek blodtrycksmätning på cirka 150 av kedjans 320 apotek.

Black Week hos Kronans Apotek

Black Week hos Kronans Apotek

Black Week för Kronans Apotek var en försäljningsframgång och e-handelsförsäljningen ökade med 261% procent jämfört med samma period förra året. Även trafiken till de fysiska butikerna ökade markant.

Kronans Apotek och Doktor.se lanserar projekt för att stötta kunder att möta vården digitalt

Kronans Apotek och Doktor.se lanserar projekt för att stödja kunder att möta vården digitalt

Den digitala kunskapen i Sverige är i världsklass, samtidigt finns det många som känner sig osäkra i det nya digitala landskapet, inte minst i hur man använder digitala vårdtjänster. Kronans Apotek och Doktor.se vill nu genom ett gemensamt pilotprojekt informera och stödja kunder i hur de kan möta vården digitalt. Projektet genomförs initialt i fem av Kronans Apoteks butiker i Stockholm.

Silver för Kronans Apotek i Pentawards

Silver för Kronans Apotek i Pentawards

Kronans Apotek tog hem silver i Pentawards - den internationellt kända och prestigefyllda förpackningstävlingen. Utmärkelsen gäller förpackningsdesignen för Kronans Apoteks egna varor inom segmentet hud och hår som tagits fram i samarbete med Identity Works. Samma förpackningsdesign är även nominerat till Svenska Designpriset.

​Över 100 000 användare har nu laddat ner Kronans Apoteks app.

Kronans Apoteks App spränger 100 000-gränsen

Över 100 000 användare har nu laddat ner Kronans Apoteks app. Appen har utvecklats med läkemedelskundens behov i fokus och med målet att göra hela kundens recepthantering så enkel och smidig som möjligt.

Visa mer